Novéna k svätej Veronike Giuliani

0
Novénu sa začíname modliť 30. júna. Každý deň sa modlíme tento text.

V mene Otca i Syna i Ducha Svätého. Amen.

Úvodná modlitba

Ó, Bože, ktorý vyhlasuješ, že prebývaš v čistých srdciach, daj, aby sme na príhovor Panny Márie boli tvojou milosťou tak utvorení, že sa staneme príbytkom, ktorý sa Ti páči.
Skrze nášho Pána Ježiša Krista, tvojho Syna, ktorý s tebou žije a kraľuje v jednote Ducha Svätého, jeden Boh, na veky vekov. Amen.

Modlitba na príhovor svätej Veronike Giuliani

Nebeský Otče, ktorý si nám vo svätej Veronike, ktorá sa pripodobnila Tvojmu Synovi, dal úžasný príklad trpezlivosti a vrúcnej lásky, daj nám na jej mocný príhovor objaviť sladkosť, ktorá sa nachádza v kríži, a milosť dôvery, o ktorú ťa prosíme (uveďte svoju prosbu). Prosíme o to skrze Krista, nášho Pána. Amen.


Modlitba svätej Veroniky Giuliani

Môj Bože, nežiadam Ťa o nič iné ako o spásu úbohých hriešnikov. Obráť ich všetkých na Teba, všetkých na Teba. Postav ma ako prostredníka medzi Tebou a hriešnikmi. Nech prídu muky. Láska vydrží všetko. Láska zvíťazila a Láska samotná bola porazená. Lebo duša Ho cíti v sebe spôsobom, ktorý nedokážem opísať.

Modlitba k svätej Veronike Giuliani

Svätá Veronika Giuliani, stigmy, ktoré si dostala a následné odmietnutie tvojich povinností ako nováčik u tvojej abatiši ťa nezatrpklo, ale naopak posilnilo tvoju vieru v Boha a tvoje postavenie bolo obnovené.
Kiež by sme aj my na tvoje príhovory prejavili tú istú obetavosť, aj keď naše stigmy a znamenie Ježišovho kríža sú viditeľné iba zvnútra. Amen.

Záverečná modlitba

Otče náš ... Zdravas Mária ... Sláva Otcu ...

Svätá Veronika Giuliani, oroduj za nás!

Masima - Verím a Dôverujem
Tags

Zverejnenie komentára

0 Komentáre
Prosím nespamujte. Všetky komentáre sú spravované Adminom. *Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Zverejnenie komentára (0)
To Top