Modlitba, ktorá je veľkou pomocou pre duše v očistci

1
Ó, Pane, Ježišu Kriste, skrze Najsvätejšiu krv, ktorú si vylial, keď si sa potil v Getsemanskej záhrade, prosím ťa, vysloboď duše svojich verných z utrpení ohňom v očistci, zvlášť tie, ktoré sú najviac zanedbávané a uveď ich na miesto v tvojej nádhere, aby ťa oslavovali a chválili vo večnosti. 
Otče náš... Zdravas´ Mária...

Ó, Pane, Ježišu Kriste, skrze Najsvätejšiu krv, ktorú si vylial počas svojho nemilosrdného bičovania, prosím ťa, vysloboď všetky duše svojich verných, najmä tie, ktoré sú najbližšie svojmu vyslobodeniu a veď ich, aby ťa videli, aby ťa mohli oslavovať a chváliť naveky. 
Otče náš... Zdravas´ Mária...


Ó, Pane Ježišu Kriste, skrze Najsvätejšiu krv, ktorú si vylial počas svojho bolestného korunovania tŕním, prosím, vysloboď všetky duše kresťanských veriacich z dier očistca, najmä tie, ktoré by tam museli trpieť oveľa dlhšie a uveď ich do požehnaného spoločenstva vyvolených, aby ťa mohli oslavovať a chváliť vo večnosti. 
Otče náš... Zdravas´ Mária...

Ó, Pane, Ježišu Kriste, skrze Najsvätejšiu krv, ktorú si prelial počas svojho hrozného ukrižovania, prosím, vysloboď všetky duše zosnulých, najmä otcovu, matkinu, mojich bratov a sestier, mojich príbuzných, dobrodincov a uveď ich do večných radostí, aby ťa mohli oslavovať a chváliť vo večnosti.
Otče náš... Zdravas´ Mária...

Ó, Pane, Ježišu Kriste, skrze Najsvätejšiu krv, ktorá sa vyliala z tvojho požehnaného boku, prosím, vysloboď všetky úbohé duše z očistca, najmä tie, ktoré počas svojho života zvlášť slúžili tvojej panenskej Matke a uveď ich do svojej večnej slávy, aby ťa mohli oslavovať a chváliť vo večnosti.
Otče náš... Zdravas´ Mária... Amen.

Masima

Zverejnenie komentára

1 Komentáre
Prosím nespamujte. Všetky komentáre sú spravované Adminom. *Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
  1. Ani si nevieme predstaviť - pokiaľ sme tu na zemi zahrnutí rôznymi problémami a zavše i zbytočnými, aké je dôležité modliť za duše zosnulých. Mnohí to zistia Bohužiaľ až keď tam sami odídu.A najhoršie je tá skutočnosť, že tam si už nikto pomôcť sám nemôže jedine len mi putujúca cirkev im dokážeme modlitbou vyprosiť vyslobodenie z očisťových múk.

    OdpovedaťOdstrániť
Zverejnenie komentára
To Top