Hovoríte, že sa vydávate na cestu k superčloveku, a vydávate sa k superdiablovi

0
„Ó, ľudia, hovoríte, že sa vydávate na cestu k ,superčloveku‘, a svojimi neresťami sa vydávate jedine k superdiablovi. Prostriedkom, ktorý by vás priviedol k ,superčloveku‘, by bolo žiť bez Satanovej nákazy a prenechať Bohu riadenie života, poznania, dobra, nežiadajúc si viac, než koľko - a bolo toho takmer nekonečne - by vám Boh dal. Takto v ustavičnom raste k dokonalosti by ste mohli plodiť deti, ktoré by boli ľuďmi telom a deťmi Múdrosti duchom, čiže obrami, čiže silákmi, čiže víťazmi nad Satanom. A ten by bol zhodený mnoho tisíc storočí pred hodinou, v ktorej bude zhodený a s ním aj všetko jeho zlo.“...

... Boh, Otec Stvoriteľ, stvoril muža a ženu takým dokonalým zákonom lásky, že tú dokonalosť nemôžete ani pochopiť. A užasli by ste pri pomyslení, ako by vyzeral ľudský druh, keby človek nebol prijal učenie Satana.

Hľaďte na rastliny s plodmi a semenami. Vari dostávajú semená a plody prostredníctvom smilstva, prostredníctvom jedného oplodnenia na sto kopulácií? Nie. Zo samčieho kvetu vychádza peľ a vedený atmosférickými zákonmi a zákonmi príťažlivosti sa dostane na bliznu samičieho kvetu. Tá sa otvorí, prijme ho a plodí. Nezašpiní sa a na druhý deň odmietne tešiť sa z toho istého pocitu, nie tak ako to robíte vy, ktorí chcete vychutnávať ten istý pocit znova a znova. Vytvára plod a až do novej sezóny nezakvitne, a ak zakvitne, tak preto, aby plodil.

Pozrite sa na zvieratá. Všetky. Videli ste už niekedy samca a samicu, aby išli jeden k druhému pre neplodné objatie a necudný obchod?
Nie. Zblízka či zďaleka, letiac, plaziac sa, skáčuc alebo bežiac pristupujú k obradu oplodnenia, keď nastane čas. Nezdržiavajú sa pri pôžitku, ale idú ďalej, k vážnym a svätým dôsledkom potomstva, jedinečnému účelu, pre ktorý človek, poloboh pre pôvod milosti, ktorú som udelil úplnú, prijíma živočíšnosť aktu, nevyhnutného odvtedy, čo ste zostúpili o jeden stupeň k živočíchom.


Vy nekonáte ako rastliny a živočíchy. Vy ste mali za učiteľa Satana, chceli ste a chcete ho za učiteľa. A skutky, ktoré konáte, sú hodné učiteľa, ktorého ste chceli. Ale keby ste boli verní Bohu, mali by ste radosť synov, sväto, bez bolesti, bez oslabovania v obscénnom, nedôstojnom sexuálnom spojení, ktoré nepoznajú ani zvieratá, zvieratá bez rozumovej a duchovnej duše.
Proti mužovi a žene, skazených Satanom, Boh chcel postaviť Muža zrodeného zo Ženy, ktorú Boh nadovšetko povzniesol, až tak, že porodila bez toho, aby poznala muža: Kvet, ktorý zrodí Kvet bez účasti semena, iba jediným bozkom Slnka na neporušený kalich Ľalie - Márie.

Božia odplata!
Satan, syč nenávisťou, kým sa ona rodí. Táto dievčinka ťa porazila! Prv než si sa stal vzbúrencom, úskočníkom, hubiteľom, už si bol porazený a ona sa stala víťazkou nad tebou. Celé šíky vojsk zoradených do boja nič nezmôžu proti tvojej moci, padajú zbrane z rúk mužov proti tvojmu zúrivému hnevu, ó, večný, a niet takého vetra, ktorý by rozptýlil zápach tvojho dychu. A predsa táto detská päta, taká ružová ako vnútro ružovej kamélie, taká hebká a mäkučká, že hodváb je v porovnaní s ňou drsný, taká maličká, že by vošla do kalicha tulipánu, táto ťa bez strachu gniavi, táto ťa vháňa do tvojej skrýše. A jej plač ťa obracia na útek, teba, čo sa nebojíš armád, a jej dych očisťuje svet od tvojho zápachu. Si porazený.
Jej meno, jej pohľad, jej čistota sú kopijou, bleskom a skalou, ktoré ťa zasahujú, ktoré ťa porážajú a väznia v tvojom pekelnom brlohu.
Ó, zlorečený, ktorý si odobral Bohu radosť byť Otcom všetkých stvorených ľudí!
Márne si ich však skazil, tých, čo boli stvorení nevinní, a priviedol si ich k poznaniu a k plodeniu prostredníctvom pokrivenej zmyselnosti, oberúc Boha v jeho milovanej stvorenej bytosti, aby sa stal darcom detí podľa pravidiel, ktoré keby boli rešpektované, boli by udržali na zemi rovnováhu medzi pohlaviami a rasami, a tak by sa vyhlo vojnám medzi národmi a nešťastiam v rodinách.

Keby boli poslúchali, tiež by boli spoznali lásku. Iba keby boli poslúchli, spoznali a aj by mali lásku. Získali by úplne a pokojne toto Božie vyžarovanie, ktoré od nadprirodzeného zostupuje na nižšie, aby aj telo sväto jasalo, telo, ktoré je spojené s duchom a stvorené tým istým, ktorý mu stvoril ducha.

A teraz vaša láska, ó ľudia, vaše lásky, aké sú? Buď zmyselnosť odetá do lásky, alebo neuzdraviteľný strach, že stratíte lásku manželského partnera pre zmyselnosť jeho a iných. Nie ste si nikdy istí vlastníctvom srdca manžela alebo manželky, odkedy je na svete zmyselnosť. A chvejete sa, plačete a stávate sa bláznami od žiarlivosti, niekedy aj vrahmi, aby ste sa pomstili za zradu. Inokedy ste zúfalí či apatickí, inokedy šialení.

Toto si urobil, Satan, Božím deťom. Títo, ktorých si skazil, by poznali radosť mať deti bez bolesti, radosť z narodenia bez strachu zo smrti.
Ale teraz si porazený v Žene a skrze Ženu. Odteraz ten, kto ju bude milovať, znova sa stane Božím, prekoná tvoje pokušenia, aby mohol hľadieť na jej nepoškvrnenú čistotu. Odteraz, hoci matky nemôžu počať bez bolesti, budú mať ju na útechu. Odteraz ju budú mať manželky za veliteľku, čo ich vedie, a umierajúci za matku, takže bude sladké zomrieť v jej lone, ktoré je záštitou proti tebe, zlorečený, a proti Božiemu súdu.

Mária, malý hlások, videla si narodenie Syna Panny a narodenie Panny pre nebo. Teda si videla, že tí, ktorí sú bez viny, nepoznajú bolesť, keď dávajú život, ani bolesť, keď sa odovzdávajú smrti. Ale ak najnevinnejšej Božej Matke bola vyhradená dokonalosť nebeských darov, potom všetci, ktorí by v prvých rodičoch zostali nevinnými Božími deťmi, by mali možnosť plodiť bez bolestí, čo by bolo spravodlivé, pretože by sa spájali a počali bez zmyselnosti a umierali by bez trápenia.
Vznešená Božia odplata za Satanovu pomstu spočívala v tom, že priviedla dokonalosť svojho milovaného stvorenia k najvyššej dokonalosti, ktorá zničila aspoň v jednom stvorení akúkoľvek spomienku na ľudstvo vnímavé na Satanov jed, skrze ktorú prišiel na svet Syn nie z čistého objatia muža, ale z božského objatia, ktoré mení farbu ducha
v extáze Ohňa.

Maria Valtorta, Evanjelium, ako mi bolo odhalené 1

Masima

Zverejnenie komentára

0 Komentáre
Prosím nespamujte. Všetky komentáre sú spravované Adminom. *Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Zverejnenie komentára (0)
To Top