Sviatok archanjelov Michala, Gabriela, Rafaela

0
„Dnes slávi Cirkev sviatok archanjelov Michala, Gabriela a Rafaela. Je to aj váš sviatok, milovaní synovia, lebo Pánovi anjeli sa veľmi podstatne zúčastňujú na mojom víťaznom pláne.

Hľa, aké postavenie tam majú: pod mojím velením vedú strašný boj so satanom a všetkými zlými duchmi. Je to boj, ktorý sa odohráva predovšetkým na úrovni duchov – s inteligenciou a v dokonalom súlade s plánmi dvoch veľkých vodcov, ktorí bojujú proti sebe: Ženy odetej slnkom a červeného draka.


Úlohou svätého Gabriela je odievať vás do jeho vlastnej sily. Bojuje proti najnebezpečnejšej nástrahe satana, ktorý vás chce oslabí tým, že vás privádza k znechuteniu a únave. Koľkí z vás, ktorí ste sa vydali na cestu zasvätenia, zostali stáť pre túto vašu ľudskú slabosť! Je to slabosť, ktorá vás zvádza k pochybnostiam, neistote, strachu a zmätkom. Tieto pochádzajú z pokušenia môjho odporcu, ktorý vás urobil neschopnými ozajstného apoštolského rozletu, lebo nie ste schopní čeliť odporu, ste uzavretí do seba a uviaznutí vo svojich problémoch.
Archanjel Gabriel má za úlohu pomáhať vám rásť v dôvere, odieva vás Božou silou. Každý deň vás vyvádza na cestu odvahy a pevnosti, hrdinskej a čistej viery.

Úlohou svätého Rafaela je liať do vašich rán balzam. Ako často sa satanovi podarí poraniť vás hriechom, postihnúť vás svojimi ľstivými podvodmi! Takto vám dá pocítiť ťarchu vašej úbohosti, neschopnosti a krehkosti a robí vám prekážky na ceste vašej dokonalej oddanosti. Potom je úlohou sv. Rafaela sprevádzať vás po ceste, ktorú som vám vybrala a podávať vám liek, ktorý vás uzdravuje od všetkých vašich chorôb na duchu. Každý deň spevňuje vaše kroky, vaše predsavzatia robí stálejšími, skutky vašej lásky a apoštolátu udatnejšími, odpovede na moje priania rozhodnejšími a vášho ducha robí pozornejším voči môjmu plánu. Takto budete bojovať posilňovaní jeho nebeským balzamom.

Úlohou svätého Michala je brániť vás pred zúrivými útokmi satana. V súčasnosti ste vy, milé deti, ktoré ste prijali moje pozvanie a zasvätili ste sa môjmu Nepoškvrnenému Srdcu, a všetky moje deti, ktoré prišli a pridali sa k môjmuvíťaznému šíku, vy všetci ste cieľom, na ktorý môj a váš protivník mieri s osobitnou zúrivosťou a hnevom. Satan vás atakuje v duchovnej sfére každým možným spôsobom pokušení a zvodov, aby vás zviedol na zlo, dezorientoval vás, uviedol do zúfalstva alebo pochybností. Často používa svoju osvedčenú zbraň – diabolské zvody a nečisté pokušenia. Útočí na vás strašnými nástrahami a často sa pokúša uviesť vás do nebezpečenstva, pokúša sa aj o fyzické úklady na váš život a vašu bezpečnosť. 

Archanjel Michal, ochranný patrón celej Cirkvi, zasahuje svojou veľkou mocou a púšťa sa do boja,by vás oslobodil od zlého a od jeho nebezpečných úkladov. 
Preto vás pozývam, aby ste vzývali jeho ochranu každodenným krátkym, ale účinným exorcizmom, ktorý zostavil pápež Lev XIII.

Teraz vidíte, prečo majú anjeli takú významnú funkciu v pláne boja, ktorý teraz splanul. Musíte stále žiť v ich ochrannej spoločnosti.
Majú významnú a nenahraditeľnú úlohu: stoja po vašom boku, aby s vami vybojovali boj, dodávajú vám silu a odvahu, uzdravujú vás z mnohých rán, chránia vás pred zlom a spolu s vami tvoria najsilnejšiu časť víťazného šíku, na čele ktorého stojí nebeská Veliteľka.“

Curacao (Antily) 29. septembra 1983


zdroj: Kňazom, najmilším synom Panny Márie 
vložil: SiMa
Tags

Zverejnenie komentára

0 Komentáre
Prosím nespamujte. Všetky komentáre sú spravované Adminom. *Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Zverejnenie komentára (0)
To Top