Pán Ježiš varoval Benita Mussoliniho

0
V roku 1940 bolo sestre Elene Aielo nariadené Našim Pánom, aby sa chopila väčšej verejnej úlohy. Mala odovzdať premiérovi Benitovi Mussolinimu posolstvo - nepripájať sa v druhej svetovej vojne k Hitlerovi. V opačnom prípade Taliansko utrpí hroznú porážku a Mussolini bude potrestaný Božou spravodlivosťou. Lenže premiér toto varovanie ignoroval a tak sa všetko, čo bolo predpovedané, naozaj stalo.

6. mája 1940 bol Mussoliniho sestre Edvige doručený list, ktorá ho bratovi odovzdala.

Predsedovi vlády Benitovi Mussolinimu

Prichádzam k vám v Božom mene, aby som vám povedala, čo mi Boh zjavil a čo od vás chce. Váhala som, či Vám napísať, ale včera, 22. apríla, sa mi Pán opäť zjavil a povedal mi, čo bude nasledovať: „Svet sa zrúti pre jeho mnohé hriechy, najmä hriechy nečistoty, ktoré v súčasnosti prekročili samotné hranice pred spravodlivosťou môjho nebeského Otca. Preto budete trpieť a stanete sa obeťou zmierenia pre svet, najmä pre Taliansko, kde sídli môj vikár na zemi. Moje kráľovstvo je kráľovstvom mieru: zatiaľ čo celý svet je zapletený do vojny. Vládcovia národov sú odhodlaní získať nový majetok. Úbohí blázni! Oni nevedia že keď niet Boha, niet ani víťazstva. Ich srdcia sú plné bezbožnosti. Všetko čo robia, je poburovať, zosmiešňovať a opovrhovať Mnou. Sú ako diabli, ktorí rozsievajú rozbroje, rozvracajú ľudí a snažia sa zahnať do hriešnej metly vojny aj Taliansko, kde má Boh zaľúbenie veľa duší a kde sídli môj námestník na zemi. Francúzsko, také drahé môjmu Srdcu čoskoro padne do záhuby pre svoje mnohé hriechy a bude zvrhnuté a spustošené ako nevďačný Jeruzalem. Poslal som Benita Mussoliniho, aby ochránil Taliansko pred priepasťou kvôli môjmu námestníkovi na zemi: inak by na tom bolo horšie ako Rusko.“

„Vždy som ho chránil pred mnohými nebezpečenstvami. Teraz musí udržať Taliansko mimo vojny, pretože Taliansko je civilizovaná krajina a je to bydlisko môjho vikára na zemi. Ak je ochotný to urobiť, dostane veľa milostí a ja spôsobím, že ho budú všetky národy rešpektovať. Ale keďže sa rozhodol ísť do vojny, povedzte mu, že ak tomu nezabráni, bude potrestaný mojou Božskou spravodlivosťou.“

Toto všetko mi povedal Pán. Prosím, Duce, ani chvíľu si nemyslite, že mám záujem o politiku. Som len obyčajná mníška, ktorá sa stará o blaho opustených malých dievčat a úprimne sa modlím za vašu bezpečnosť, ako aj bezpečnosť našej krajiny.

S úctou,
Sestra Elena Aiello


O tri roky neskôr napísala sestra Elena Mussoliniho sestre Edvige ďalší list

Moja drahá Donna Edvige,

Možno ste si mysleli, že som na Vás kvôli svojmu dlhému mlčaniu zabudla. zatiaľ čo ja na Vás spomínam každý deň vo svojich modlitbách. Teraz sledujem bolestivé udalosti, ktoré sa odohrávajú v našom krásnom Taliansku. Opustili sme Cosenzu pre bombardovanie.

Nepriateľské barbarstvo ventilovalo všetku svoju nenávisť bombardovaním mesta Cosenza, ktoré tak prinieslo spustošenie a smrť obyvateľstva. Bola som pripútaná na lôžko kvôli mojej chorobe: blízko nášho inštitútu spadli tri bomby, ale Pán nás vo svojej nekonečnej dobrote a milosrdenstve chránil. Útočisko sme našli v Montalto Uffugo, mojom rodnom meste, aby sme ochránili malé dievčatá pred nebezpečenstvom nových nájazdov.

Prirodzene, ani zďaleka nemáme pohodlie, ale obetujeme všetko Bohu za zachovanie Talianska. Píšem Vám, aby som vás ešte raz vyzvala, tak, ako som to urobila v máji 1940, keď ma Vám v Ríme predstavila barónka Ruggi, aby som Vám dala písomne ​​všetko, čo mi Boh zjavil ohľadom Duceho.

Ak si spomínate, 6. mája 1940 sme hovorili, že Duce sa rozhodol ísť do vojny, zatiaľ čo Pán ho v mojom liste varoval, aby držal Taliansko mimo vojny, inak ho Jeho Božská spravodlivosť zasiahne. „Vždy som ho zachránil – povedal Ježiš – pred mnohými nebezpečenstvami: teraz je na ňom, aby zachránil Taliansko pred metlou vojny, pretože Taliansko je príbytkom môjho vikára na zemi. Ak vyhovie mojej prosbe, udelím mu veľké požehnanie a spôsobím, že ho budú rešpektovať všetky národy, ale keďže je rozhodnutý ísť do vojny, chcem, aby vedel, že ak v tom zotrvá, bude tvrdo potrestaný mojou spravodlivosťou.“

Ach! Keby Duce len počúval Ježišove slová, Taliansko by nebolo v takej hroznej situácii. Teraz viem, že Duce sa musí cítiť dosť skľúčený, keď vidí Taliansko, kedysi rozkvitajúcu záhradu, teraz ako pusté pole plné chorôb a úmrtí. Ale prečo zotrvávať v tejto strašne krutej vojne, keď Ježiš povedal, že nikto nedosiahne skutočné víťazstvo?

Preto, moja drahá Donna Edvige, prosím, povedzte Ducemu v mojom mene, že toto je pre neho posledné Božie varovanie. Stále má čas zachrániť sa tým, že všetko nechá v rukách Svätého Otca. Ak by to nebol ochotný urobiť – povedal Pán – božská spravodlivosť ho rýchlo dosiahne.

„Aj ostatní vládcovia, ktorí sú hluchí voči radám a nariadeniam môjho vikára, budú dostihnutí a potrestaní mojou spravodlivosťou.“

Pamätáte si, že 7. júla minulého roku ste sa ma pýtali, čo sa chystá pre Duceho? Neodpovedala som, že ak nebude počúvať pápeža, skončí horšie ako Napoleon? Teraz zopakujem tie isté slová: „Ak Duce nie je ochotný zachrániť Taliansko a bude ignorovať Svätého Otca, bude mať rýchly pád.“ Dokonca aj Bruno prosí svojho otca z iného sveta, aby zachránil Taliansko aj seba. Náš Pán často hovorí, že Taliansko bude chránené kvôli pápežovi, ktorý je obeťou zmierenia za túto katastrofu. Preto jediný spôsob, ako dosiahnuť skutočný mier vo svete je ten, ktorý Svätý Otec naznačí.

Moja drahá Donna Edvige, prosím, pamätajte, že čokoľvek, čo mi Náš Pán zjavil, sa dokonale splnilo. Kto spôsobil celú túto skazu Taliansku? Nie je to chyba Duceho? Neodmietol počúvať varovanie nášho Pána Ježiša Krista? Aj teraz mohol nejakým spôsobom pôsobiť proti spáchanému zlu za predpokladu, že bude ochotný urobiť to, čo od neho Boh chce. Pokiaľ ide o mňa, budem sa naďalej modliť na tento úmysel.

s úctou,
Sestra Elena Aiello

Ako to dopadlo, je známe. Ale Božie milosrdenstvo sa aj tak zjavilo...

Edvige Carboni bola laická žena, ale tiež mimoriadna mystička. Svoj život trávila medzi prirodzeným a nadprirodzeným; medzi humánnym a božstvom. Jej interakcia s nadprirodzeným svetom bola takmer na dennom poriadku. Ježiš, Mária a svätí sa jej zdali neustále. Dostala aj stigmy, a mala mnoho ďalších duchovných darov, ako sú extáza, bilokácia, levitácia, čítanie srdca, rozlišovanie duchov a časté návštevy duší v očistci.

Svoje modlitby a utrpenie obetovala predovšetkým za spásu duší vojakov a za pád komunistického režimu v Rusku. Edvige mala vízie ľudí, ktorí išli do pekla, vízie duší, ktoré boli v očistci a požadovali jej pomoc, i dušu, ktorá vstúpila do neba.

Edvige písala vo svojom denníku a o očistci, kde sa našiel okrem iných aj tento záznam: „Keď som sa modlila pred krížom, zrazu sa mi zjavil človek, celý v plameňoch, a počula som jeho hlas: Som Benito Mussolini. Pán mi umožnili prísť k tebe, aby som získal nejaké úľavy utrpenia v očistci. Prosím ťa, ponúkni všetky svoje modlitby, utrpenia a poníženia počas dvoch rokov, ak to tvoj duchovný vodca dovolí. Božia milosť je nekonečná, ale aj spravodlivá. Nikto nemôže vstúpiť do neba, kým nesplatil posledný cent z dlhu voči Božskej spravodlivosti. Očistec je pre mňa hrozný, pretože som s pokáním čakal až do poslednej chvíle.“

V roku 1951 mi v jeden jarný deň Ježiš po svätom prijímaní povedal: „Dnes ráno duša Benita Mussoliniho vstúpila do neba.“

Masima - Verím a Dôverujem
Tags

Zverejnenie komentára

0 Komentáre
Prosím nespamujte. Všetky komentáre sú spravované Adminom. *Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Zverejnenie komentára (0)
To Top