Ako oslobodiť a uzdraviť rodiny

0
Rodiny majú v Božom pláne spásy dôležitú úlohu a preto sú častým terčom diabolských útokov. Kto by nechcel ochrániť tú svoju a vedieť, ako obstáť v tomto boji?

Kto žije v harmonickej rodine si možno ani neuvedomuje, akého úžasného daru sa mu dostáva. Fungujúca a kompletná „základná bunka spoločnosti“ – najmä v posledných rokoch – je skôr raritou ako samozrejmosťou. Na rodiny a jej členov sa valí množstvo nástrah a pokušení, ktorými sa diabol snaží rozbiť ich vzájomné vzťahy; najmä medzi manželmi, no nepohrdne ani príležitosťou naštrbiť puto medzi súrodencami, či rodičmi a deťmi navzájom. 

Ak chceme uchrániť svojich blízkych pred diabolským votrelcom, ktorý chce zničiť naše rodinné šťastie, musíme poznať jeho taktiku a nedať sa oklamať. Spoločná modlitba je ten pevný základ, na ktorom môžeme budovať a rozvíjať civilizáciu lásky a tak dokážeme odolávať duchovným útokom, ktoré prichádzajú. Vydavateľstvo Zachej touto cirkevne schválenou knihou podáva pomocnú ruku aj rodinám, v ktorých sa už zlo udomácnilo. Vďaka modlitbám za uzdravenie a oslobodenie aj oni majú nádej na obnovenie rodinného šťastia v kruhu najbližších.


Kathleen Beckmanová odhaľuje v knihe Ako oslobodiť a uzdraviť rodiny, ako správne rozoznať diabolské prestrojenia a ponúka osvedčené prostriedky ochrany. Uvádza príklady, ako odolávať duchovným útokom, ktoré sa snažia zničiť harmonický rodinný život. Diabol nepotrebuje človeka ovládnuť, stačí mu zasiať do rodiny jed nenávisti, beznádeje, závisti a neresti.

Autorka ponúka manželom a deťom výcvik v umení duchovného boja, pretože je to jediný spôsob, ako zničiť diablove plány a odhaliť skryté zlo, ktoré sa vkráda do každodenného rodinného života. V knihe nájdete dvadsaťosem modlitieb za uzdravenie a oslobodenie a tiež sa dozviete:
- Ako v duchovnom boji využiť svoju krstnú, manželskú a rodičovskú autoritu.
- Ako kliatby nadobúdajú účinnosť a čo treba urobiť, aby boli zrušené.
- Ako porozumieť duchom, ktorí pracujú v prospech vašej rodiny, a ako reagovať na tých, ktorí bojujú proti nej.
- O diabolských protikladoch každého z Desiatich Božích prikázaní a blahoslavenstiev.
- O siedmich spôsoboch, ako môže vaša rodina kráčať v plnej Božej výzbroji.

Masima - Verím a Dôverujem
Tags

Zverejnenie komentára

0 Komentáre
Prosím nespamujte. Všetky komentáre sú spravované Adminom. *Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Zverejnenie komentára (0)
To Top