Zasväťte nový rok Božej prozreteľnosti 9 - hodinovou novénou

0
Najprv poďakujme za uplynulý rok. Potom zasväťme nový rok Božej prozreteľnosti. Mnoho katolíkov používa novény na špeciálne úmysly, ktoré sú zvyčajne deväťdňové modlitby. Táto novéna je však špeciálna, modlí sa v jeden deň, zato deväť hodín. Ak teda chceme zasvätiť nový rok Pánovi deväťhodinovou novénou, raz za hodinu sa pomodlíme nasledujúcu modlitbu:

Ó, Ježiš, ktorý si povedal: „Proste a dostanete, hľadajte a nájdete, klopte a otvoria vám,“ na príhovor Márie, tvojej presvätej Matky, klopem, hľadám, prosím, aby moja modlitba bola vyslyšaná.

(Uveďte svoju prosbu)

Ó, Ježiš, ktorý si povedal: „Všetko, o čo prosíš Otca v mojom mene, dá ti,“ na príhovor Márie, tvojej presvätej Matky, pokorne a naliehavo prosím tvojho Otca v tvojom mene, aby moja modlitba bola vyslyšaná.

(Uveďte svoju prosbu)


Ó, Ježišu, ktorý si povedal: „Nebo a zem sa pominú, ale moje slovo nepominie,“ na príhovor Márie, tvojej najsvätejšej Matky, verím, že moja modlitba bude vyslyšaná.

(Uveďte svoju prosbu)

Modlitba vďaky
Božské Dieťa Ježiš, viem, že ma miluješ a nikdy by si ma neopustil. Ďakujem Ti za tvoju blízku prítomnosť v mojom živote. Zázračné dieťa, verím v tvoj prísľub mieru, požehnania a oslobodenia od nedostatku. Každú potrebu a starostlivosť vkladám do tvojich rúk. Pane Ježišu, nech vždy dôverujem v tvoje veľkorysé milosrdenstvo a lásku. Chcem Ťa ctiť a chváliť, teraz a navždy. Amen.

Masima - Verím a Dôverujem
Tags

Zverejnenie komentára

0 Komentáre
Prosím nespamujte. Všetky komentáre sú spravované Adminom. *Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Zverejnenie komentára (0)
To Top