Novéna k svätému Lepoldovi Mandićovi /1./

0
- pre súkromnú pobožnosť -
 
Bože, všemohúci Otče, obohatil si svätého Leopolda hojnosťou svojej milosti; dopraj nám na jeho príhovor, aby sme žili v oddanosti tvojej vôli, v nádeji na tvoje sľuby, v láske k tvojej prítomnosti.

Sláva Otcu ...

Ó, Bože, prejavuješ svoju všemohúcnosť predovšetkým milosrdenstvom a odpustením a chcel si, aby bol tvoj verný svedok svätý Leopold; udeľ nám, pre jeho zásluhy, aby sme vo sviatosti zmierenia slávili veľkosť tvojej lásky.

Sláva Otcu ...

Ó, Bože, náš Otče, v Kristovi, svojom Synovi, ktorý si zomrel a vstal z mŕtvych, si vykúpil všetku našu bolesť a chcel si otcovskú prítomnosť útechou svätého Leopolda vliať do našich duší istotu svojej prítomnosti a svojej pomoci.

Sláva Otcu ...


Ó, Bože, zdroj spoločenstva pre všetky tvoje deti, chcel si, aby bol Kristus jediným pastierom tvojej Cirkvi; na príhovor svätého Leopolda, tichého proroka duchovného ekumenizmu, vlej do nás svojho Ducha, aby sme sa vedeli modliť a dať život za jednotu všetkých veriacich v Teba.

Sláva Otcu ...

Bože, chcel si Máriu, Matku Krista a Cirkvi, a potešil si život svätého Leopolda jej nežnou oddanosťou, utešuj náš život s milosťou svojej materskej dobroty.

Zdravas Mária ...

Ó, Bože, slávny Pán a otec života, zverujeme svoje nádeje a modlitby tvojej láske; na príhovor svätého Leopolda sa láskavo pozeraj na svoje deti a odpovedaj na naše pokorné prosby.

Skrze Krista, nášho Pána. Amen.


Masima
zdroj: leopoldmandicit

Zverejnenie komentára

0 Komentáre
Prosím nespamujte. Všetky komentáre sú spravované Adminom. *Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Zverejnenie komentára (0)
To Top