Uctenie siedmich radostí Panny Márie za duše v očistci

0
1. Zdravas´  Mária, najskúsenejšia učiteľka apoštolov! Rozpomeň sa na radosti, ktoré si pocítila na tele i na duši, keď ťa svätý archanjel Gabriel pozdravil a zvestoval vtelenie Božieho Syna. Pre tieto svoje radosti, pros za nás, úbohých hriešnikov a za verné duše v očistci, aby vyslobodené mohli dosiahnuť večnej radosti.

Otče náš... Zdravas´  Mária

2. Zdravas´  Mária, najdokonalejšia učiteľka evanjelistov! Rozpomeň sa na radosti, ktoré si pocítila na tele i duši, keď si svojho Božského syna bez porušenia panenstva v Betleheme porodila. Pre tieto svoje radosti, pros za nás, úbohých hriešnikov a za verné duše v očistci, aby vyslobodené mohli dosiahnuť večnej radosti.

Otče náš... Zdravas´  Mária

3. Zdravas´  Mária, najsilnejšia pomocnica mučeníkov! Rozpomeň sa na radosti, ktoré si pocítila na tele i duši, keď tvojmu Božskému synovi, traja svätí králi priniesli vzácne dary a ako pravému Bohu sa Mu klaňali. Pre tieto svoje radosti, pros za nás, úbohých hriešnikov a za duše v očistci, aby vyslobodené mohli dosiahnuť večnej radosti.

Otče náš... Zdravas´  Mária


4. Zdravas´  Mária, najmúdrejšia majsterka cirkevných učiteľov a spovedníkov! Rozpomeň sa na radosti, ktoré si pocítila na tele i na duši, keď si svojho Božského syna tretieho dňa našla v chráme. Pre tieto svoje radosti, pros za nás, úbohých hriešnikov a za verné duše v očistci, aby vyslobodené mohli dosiahnuť večnej radosti.

Otče náš... Zdravas´  Mária

5. Zdravas´  Mária, najspanilejšia ozdoba a okrasa všetkých paní a panien! Rozpomeň sa na radosti, ktoré si pocítila na tele i na duši, keď sa ti tvoj Božský syn vo veľkonočnú nedeľu, po slávnom zmŕtvychvstaní, už s nesmrteľným telom zjavil, srdečne ťa pozdravil a potešil. Pre tieto svoje radosti, pros za nás, úbohých hriešnikov a za verné duše v očistci, aby vyslobodené mohli dosiahnuť večnej radosti.

Otče náš... Zdravas´  Mária

6. Zdravas´  Mária, skvejúca sa koruna všetkých Božích svätých! Rozpomeň sa na radosti, ktoré si pocítila na tele i na duši, keď tvoj Božský syn, zo svojej vlastnej moci v tvojej prítomnosti a svojich milých učeníkov, slávne vstúpil do neba. Pre tieto svoje radosti, pros za nás hriešnych a za verné duše v očistci, aby vyslobodené mohli dosiahnuť večnej radosti.

Otče náš... Zdravas´  Mária

7. Zdravas´  Mária, najochotnejšia pomocnica a  utešiteľka živých i zomrelých! Rozpomeň sa na radosti, ktoré si pocítila na tele i na duši, keď ťa tvoj Božský syn pozval k nebeským radostiam a po tvojej smrti s telom i dušou uviedol do neba a nad všetky chóry anjelov povýšil. Pre tieto svoje radosti, pros za nás, úbohých hriešnikov a za verné duše v očistci, aby vyslobodené mohli dosiahnuť večnej radosti. Amen.

Otče náš... Zdravas´  Mária


Masima

Zverejnenie komentára

0 Komentáre
Prosím nespamujte. Všetky komentáre sú spravované Adminom. *Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Zverejnenie komentára (0)
To Top