Pod ochranným plášťom Márie

0
Po veľmi úspešnej a obľúbenej knihe otca Donalda Callowaya – Zasvätenie sa svätému Jozefovi, sa vydavateľstvo Zachej rozhodlo sprostredkovať slovenskému čitateľovi aj knihu tohto výnimočného kňaza venovanú Panne Márii. 

Autor v knihe Pod ochranným plášťom Márie  rozpráva o svojom hlbokom osobnom obrátení a vrúcnej láske k Panne Márii, pričom fascinujúco preniká do podstaty Katolíckej cirkvi a tak ponúka celý rad dôvodov na znovuobjavenie lásky a opätovné zamilovanie sa do spásonosných tajomstiev katolicizmu. 


Kniha Pod ochranným plášťom Márie je mariánskym klenotom novej evanjelizácie. Svedčia o tom aj slová Douglasa Mosey, CSB, Ph.D. Rektora katolíckeho seminára Holy Apostles College and Seminary Cromwell, Connecticut: „V knihe Pod ochranným plášťom Márie Donald Calloway majstrovsky prepája aspekty príbehu vlastného obrátenia s hlbokými teologickými úvahami o katolicizme, pričom oslovuje každého od „obyčajného človeka sediaceho v lavici“ až po rektora v seminári. Jeho neuveriteľne pestré prirovnania nútia čitateľa zamyslieť sa nad tým, prečo je pre kresťana také dôležité žiť pod Máriiným plášťom. Každému odporúčam, aby si túto knihu prečítal!“ 

Masima - Verím a Dôverujem
Tags

Zverejnenie komentára

0 Komentáre
Prosím nespamujte. Všetky komentáre sú spravované Adminom. *Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Zverejnenie komentára (0)
To Top