Pán Ježiš hovorí - Máriino Nepoškvrnené Srdce zvíťazí

0
Pán Ježiš hovoril Alici Lenczewskej: „Dieťa moje, povedz mojim deťom, že útoky zla sa vŕšia čoraz viac a nikto na tejto zemi nie je natoľko v bezpečí, aby nemusel zapojiť všetky svoje sily, aby sa zachránil pred ničiacou silou zla.“

3. apríla 1994, Veľká noc
Je čas výberu, čas bytia v Pravde a nutnosti vysloviť sa, na koho strane sme: Boha, alebo satana. Čím vznešenejšie povolanie kto odo Mňa dostal, tým väčšie úsilie vyžaduje rozhodovanie medzi tým, čo ponúka svet, a tým, čo sa zhoduje s mojou vôľou, ktorá je obsiahnutá v evanjeliu. Nie je možné, ak máte byť vedome so Mnou, robiť zároveň akékoľvek ústupky vo veci hriechu, ktorý má vždy svoje korene v satanovi. 

Podobne ide o ústupky vo veci slabej prirodzenosti a svetského pokušenia. A pretože záplava zla sa prelieva svetom – záchrana je iba v modlitbe, v pokání a skutkoch milosrdenstva voči bratom, ktorí sú rovnako ohrození vo svojich dušiach.

Aby ste sa nedali zviesť satanom, je potrebné zotrvávať v stave posväcujúcej milosti, v stave modlitby a ustavičného vzývania môjho mena, byť zakotvení v Cirkvi a žiť plnosťou mojich darov tam dostávaných.

Netreba sa báť, ale je potrebné zo všetkých síl priľnúť k mojim ranám a prosiť o moje milosrdenstvo v hodine súdu nad svetom, ktorá je a smeruje k poslednému rozhodnutiu. Toto rozhodnutie sa odohráva v srdci každého človeka a každý vydáva rozsudok sám sebe svojím rozhodnutí pre výber v každej chvíli a svojim postojom voči bratom.

Malé veci, činy zdanlivo neveľkého významu vedú stále hlbšie na jednu z dvoch strán: na stranu Boha, alebo na stranu satana, ktorý omotáva ako pavúk svoju korisť sieťami preludu a zaslepenia tých, ktorí Mi nie sú verní vo svojej každodennosti. 

3. apríla 2002
Túžim pre vás po takom šťastí, aké si nikto z ľudí nedokáže predstaviť ani prežiť. Všetky dejiny ľudstva a príbeh každého človeka je Mnou tak smerovaný, aby ste dostali prípravu na zjednotenie sa so Mnou na večnosti. Teraz sa so Mnou môžete stretávať v modlitbe, v meditácii o mojom živote, v Slove, v znameniach, ktoré som vám dal a neustále dávam. 

Najvýrečnejším znamením je moja prítomnosť v Eucharistii. Som ukrytý v Hostii a prostredníctvom jej požitia dochádza k stretnutiu duše so Mnou živým a skutočným, aj keď skrytým rozumu a telesným zmyslom.

Poznávať Ma a dotýkať sa je možné srdcom milujúcim a dôverujúcim – srdcom dieťaťa. Čím väčšia je viera a láska, tým je spojenie so Mnou pevnejšie a poznanie hlbšie.

Chráň sa pred bezmyšlienkovitým a ľahostajným prijímaním Ma vo svätom prijímaní. Je to veľký hriech a znesvätenie mojej lásky a môjho Daru zrodeného v Krvi Golgoty.

Moje dieťa, ako veľmi sa musím skrývať, aby som nespálil tvoju dušu ohňom svojej lásky a aby som nezahubil tvoje telo silou svojho otcovského citu. A predsa tak strašne milujem a túžim byť milovaný. 


23. mája 2002 - Stratégia pôsobenia satanových služobníkov
Cieľom pôsobenia satanových služobníkov vo svete je zviesť čo najväčší počet duší a vhodiť ich do hrtana Zlého. Ich pôsobenie zahŕňa všetky oblasti ľudského života od narodenia do posledných chvíľ na tomto svete. Všímajú si všetko, čo Boh stvoril, aby to mohli zničiť, znetvoriť a hodiť k nohám Lucifera, ktorý sa usiluje o vládu a o to, pomstiť sa Bohu a jeho stvorením.

Preto je potrebné Mojim vyvoleným deťom odhaľovať hlavné aspekty a prejavy pôsobenia Zlého. Svätý Pavol povedal, že najvýznamnejší boj od stvorenia sveta prebieha na úrovni duchových prvkov. Vonkajšie pôsobenie zla slúži víťazstvu nad ľudskými dušami, ktoré dostali večný život a sú určené na život v Bohu. Život na zemi je prípravou na večný život, ale zároveň slobodnou voľbou kvality onoho života – v zjednotení s Bohom alebo so satanom.

Ja používam Lásku a Pravdu, pretože nimi som a privádzam k jednote. Môj nepriateľ používa nenávisť a lož, ktoré sú podstatou jeho existencie, a vedie k rozpadu. Preto si treba obliecť plnú duchovnú zbroj, o ktorej hovorí svätý Pavol (Ef 6,10-18), a odmietnuť všetko, čo len trochu pripomína zlo.

Oblasti života, na ktoré obzvlášť útočia, sú: srdce, myseľ a telo.
Srdce – skrze pýchu, márnivosť, neústupnosť, strach, odmietanie duchovna, vulgárnosť, sebectvo.
Myseľ - skrze hlúposť, povrchnosť, prelud, lož, nedôveru, nevzdelanosť.
Telo - skrze uznanie ho za najvyššiu hodnotu. Telo ženy – skrze jeho komercionalizáciu a uznanie ho za prameň útech.

Satanské pôsobenia zahŕňajú:
1. Kultúru, umenie (hudba, umelecké výtvory, literatúra), módu, záujmy, životný štýl, rebríček hodnôt (kult hmoty).
2. Vieru – na jej miesto sa zavádzajú pohanské praktiky účelovo s kultom satana, a nepriamo sekty, povery, okultizmus, mágia apod., satanizmus ako kult tzv. dobrého boha, ktorým je Lucifer.
3. Vzťahy v spoločnosti – kontrola a podriadenosť ľudí, globalizmus, manipulácia svedomím, všeobecná bieda, nadradenosť moci a bohatstva, okrádanie. 
Ochudobňovanie človeka – jeho možností, rozhodovanie o živote (jeho tvorenie i usmrcovanie), o dobru a zle. Ale aj odľudšťovanie človeka tým, že je zbavovaný dôstojnosti Božieho dieťaťa, ponižovaním, potupovaním, glorifikovaním zvierat, manipuláciou a sadizmom.

Cieľom je tzv. nový svet – nová doba – podľa pravidiel, ktoré sú opakom práva prirodzeného a Božieho, podľa práva totalitárnej svetovlády, opierajúcej sa o možnosti súčasnej techniky. Takzvaný nový rád tvorený satanovou cirkvou.

Plody vidia dokonca aj ľudia menej premýšľajúci, hoci sa systematicky uplatňuje znižovanie vnímavosti, rast necitlivosti a prehlbovanie pocitu bezmocnosti, aby si ľudia zvykli na presviedčanie, zlo, krutosť a považovali to všetko za normálne, alebo dokonca za príznaky civilizačného pokroku. To je totálne ohlupovanie ľudí a strkanie ich do satanovej pasce, a navyše spôsobovanie toho, že tam sami smerujú.

Vy, moje verné deti, ste povolané, aby ste spolu so Mnou a s Máriou skrze svoju dôveru a hrdinskú obetavosť zvíťazili, aby ste sa podieľali na obnovení tváre zeme a na mojom triumfe v ľudských dušiach.

11. novembra 2000
Cieľom tvojho života a tvojho povolania je milovať Mňa a každého človeka – každé moje dieťa zrodené z Lásky a pre Lásku. Mojou najväčšou bolesťou je to, že Ma opustili moje deti. Som osamelý a opustený, tak ako vtedy na kríži Golgoty. 

Tá scéna aj tá scenéria trvá a silnie zo dňa na deň: Je ľahostajný dav, sú žiadostiví pohľadu na krv, nepriatelia sa radujú vo svojej víťaznej nenávisti. Tých je veľa. A so Mnou je iba moja Matka, jej sestry, mládenec, ktorý Ma úprimne miluje, a obrátený hriešnik prosiaci o milosrdenstvo v hodine smrti. 

A kde si ty? S kým sa stotožňuješ na tej súčasnej Golgote, ktorou je svet a tí, čo Ma túžia zabiť, aby sa mohli vyhlásiť za bohov?

Túžba po moci je satanským znamením. Teraz satan vo svojich služobníkoch zjavne bojuje so Mnou v mojom ľude a v mojich apoštoloch. A pripravuje súčasnú Golgotu mojej Cirkvi.

Na Golgote zomrelo to, čo pochádzalo zo sveta. V bolestiach umieralo a zomrelo moje pozemské telo. Ja som nezomrel – vstal som z mŕtvych a priodel som sa Telom z neba vzatým – z môjho Otca. Tak aj moja Cirkev odovzdá v bolesti to, čo vzala zo sveta. A bude to vyzerať, že umrela. A zaraduje sa satan a jeho služobníci – ako sa radovali vtedy v Jeruzaleme. Avšak bude krátky čas ich zdanlivého víťazstva, pretože príde ráno zmŕtvychvstania svätej Cirkvi, nesmrteľné, rodiace nový život na zemi – svätosť mojich detí. 

8. júna 2002 - Máriino Nepoškvrnené Srdce zvíťazí 
Nepoškvrnené Srdce mojej Matky zvíťazí. Ona je Matkou Cirkvi, ktorá je vždy svätá nezávisle od hriechov alebo zrady mnohých detí Cirkvi. Svätosťou Cirkvi som Ja, moji apoštoli, moji oddaní služobníci, ktorí v obete mučeníctva sú základom i múrom i klenbou mojej svätyne. V nej som živý a skutočný, v nej prostredníctvom svojich sluhov kŕmim svoje deti, vraciam život a privádzam do Otcovho domu.

Moja Cirkev trpí, ako som Ja trpel, je zranená a krváca, ako som bol zranený Ja a ako som cestu na Kalvárii poznačil svojou Krvou. A je popľutá a zneucťovaná, ako bolo popľuté a zneuctené moje Telo. A potáca sa a padá ako Ja pod bremenom Kríža, pretože tiež nesie Kríž mojich detí, po roky a stáročia. 

A povstáva a ide k zmŕtvychvstaniu skrze Golgotu a ukrižovaniu ako mnoho svätých. Ale brány pekelné ju nepremôžu, pretože moja múdrosť a sila Ducha Božieho ju sprevádza srdcom a myslí môjho námestníka na zemi a jeho verných spolupracovníkov.

A prichádza úsvit a jar svätej Cirkvi, aj keď existuje anti-cirkev a jej zakladateľ Antikrist. Aj keď sú proroci Luciferovi a jeho kňazi aj trestná armáda slobodomurárstva, a mnoho centier a organizácií v ich službách. A aj keď je svetový sanhedrin riadiaci satanovu cirkev na zemi. Aj keď si zaobstarali vlády a bohatstvo a zdá sa, že všetko otrávili a vedú svet k jeho záhube.

Antikrist nie je Bohom, nemôže nič stvoriť, ale túži iba ničiť to, čo stvoril Boh. A opičí sa po Bohu, zmrzačuje, zraňuje, znetvoruje, otravuje jedom strachu, bolesti i smrti. 

Anti-cirkev je opakom skutočnej cirkvi v ich štruktúrach, cieli a pôsobení. Namiesto Života je smrť, namiesto Pravdy je lož, namiesto Lásky – nenávisť, namiesto Odpustenia – pomsta, namiesto Slobody – zotročenie, namiesto Pokory – pýcha, namiesto Milosrdenstva – krutosť. A tak je možné vymenovať všetky duchovné dobra obsiahnuté v evanjeliu a rozpoznať ich protiklady, ktoré sú podstatou učenia i pôsobenia tých, ktorí bojujú s mojou Cirkvou, s mojimi milovanými, trpiacimi deťmi. 

Cesta k spáse vedie skrze očistenie od satanského jedu prvotného hriechu sveta i každého dieťaťa tejto zeme. Bude dané očistenie, ktoré vo svetle Božej Pravdy ukáže klamstvá synov temnoty, a každý človek podľa vlastnej vôle bude musieť tvárou v tvár tej Pravde zvoliť kráľovstvo môjho Otca, alebo sa na veky odovzdať otcovi klamstva. 

A svet bude oslobodený od pavúčej siete Veľkej Nerestnice cirkvi Antikrista aj tých, ktorí mu slúžili medzi mojimi deťmi.

Mária je tou, cez ktorú prechádza obroda mojej Cirkvi, aby sa zaleskla plnou žiarou Božej svätosti. Prítomný čas vyžaduje od detí heroickú pravdu, vieru, nádej a lásku. Treba spoznávať znamenie času vo svetle modlitby i Božieho slova a napĺňať výzvu mojej Matky a milovaného služobníka Božieho Jána Pavla II. a modliť sa, konať pokánie na úmysel zachrániť moje stratené deti.“ 

15. 2. 2000
Kresťania i Cirkev musia byť ukrižovaní, aby sa doplnila moja obeť a aby nastalo zmŕtvychvstanie ľudstva v Duchu Svätom. Budem opäť umierať vo svojom ľude, aby Duch Svätý obrodil ľudstvo. Je čas obete Cirkvi – čas obete kresťanov. Čas obete môjho Tela na Kríži, Tela, ktorým je Cirkev. Preto je potrebné svedectvo viery, modlitby a umŕtvenia s úmyslom zachrániť ľudstvo i svet pred zatratením v satanovi.

Cirkev musí odumrieť, aby sa narodila znovu skrze zmŕtvychvstanie v plnosti Božej moci a zažiarila leskom Ducha Svätého.

28. 4. 2006
Stupňovanie zla sa musí naplniť. Tak ako sa naplnilo voči Mne pred dvoma tisíckami rokov, tak teraz smeruje do kulminačného bodu voči mojej Cirkvi a voči mnohým mojim verným deťom. Potom bude zázrak zmŕtvychvstania viery a lásky, až prídem s mocou, aby som urobil koniec vláde satana a jeho služobníkov. 

Masima - Verím a Dôverujem
zdroj: Miłujcie się! 4/2015

Zverejnenie komentára

0 Komentáre
Prosím nespamujte. Všetky komentáre sú spravované Adminom. *Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Zverejnenie komentára (0)
To Top