Pán Ježiš hovorí o posledných dňoch

0
Tieto poučenia pochádzajú z textov poľskej mystičky Alice Lenczewskej, obdarenej mystickým darom rozhovorov s Pánom Ježišom. Na odporúčanie arcibiskupa Andrzeja Dzięgu texty preskúmala teologická komisia a uznala, že sa zhodujú s náukou Cirkvi.

† Tvojím poslaním je svedčiť o Mne. Rob to pri každej príležitosti. Hľadaj také príležitosti a vytváraj ich. Ľuďom treba pomáhať. A treba sa ponáhľať, aby to stihli, než sa skončí im daný čas. Než sa skončí čas daný tomuto svetu. Málo už je toho času. Veľmi málo…

Posilňovanie pôsobenia Zlého
† Cieľom pôsobenia satanových sluhov vo svete je navštívenie čo najväčšieho počtu duší a ich uvrhnutie do hrtana Zlého. (…) Život na zemi je prípravou na večný život a zároveň slobodným výberom kvality onoho života v zjednotení s Bohom alebo so satanom. Ja používam Lásku a Pravdu, pretože nimi som, a vediem k jednote. Môj nepriateľ využíva nenávisť a lož, ktoré sú podstatou jeho existencie, a vedie k rozpadu. 

Treba sa teda obliecť do úplnej duchovnej zbroji (Ef 6,10-18), o ktorej hovorí svätý Pavol, a odmietnuť všetko, čo len trochu pripomína zlo. Oblasti života, ktoré sú obzvlášť napádané, sú: srdce, myseľ a telo. 
Srdce skrze pýchu, márnivosť, tvrdošijnosť, strach, odmietnutie duchovna, vulgárnosť, egoizmus. Myseľ skrze hlúposť, povrchnosť, ilúzie, lož, nedôveru, temnotu. 
Telo skrze uznanie jeho za najvyššiu hodnotu.
Telo ženy – skrze jeho komercionalizáciu a uznanie ho za zdroj útech. (…) Plody sú zrejmé dokonca aj pre nie príliš mysliacich ľudí, aj keď je vykonávané systematické znižovanie vnímavosti, rastie neciteľnosť či prehlbovanie pocitu bezmocnosti, aby si ľudia privykali na perverznosť, zlo, krutosť a uznávali to všetko za normálne alebo za príznaky civilizačného pokroku… To je totálne ohlupovanie ľudí a postrkovanie ich do pasce satana, a navyše so zdôvodnením, že tam sami chcú.

Vy, verné deti moje, ste povolané, aby ste spolu so Mnou a s Máriou víťazili skrze svoje odovzdanie sa a hrdinskú obetavosť, aby ste sa podieľali na obnovení tvárnosti zeme a na mojom triumfe v ľudských dušiach.


Víťazstvo príde cez Máriu
† Nepoškvrnené Srdce mojej Matky zvíťazí. Ona je Matkou Cirkvi, ktorá je vždy svätá nezávisle na hriechoch, na zrade mnohých detí Cirkvi. Svätosťou cirkvi som Ja, moji apoštoli, moji oddaní sluhovia, ktorí v obete mučeníctva sú základy i múrov i pivnicou mojej svätyne. V nej som živý a skutočný a v nej prostredníctvom svojich sluhov živím svoje deti, vraciam život a privádzam do Otcovho domu. 

Moja Cirkev trpí, ako som trpel Ja, je zranená a krváca, ako som Ja bol zranený a ako som cestu na Golgotu značil svojou Krvou. A je popľúvaná a zneuctená, ako bolo popľuté a stýrané moje Telo. A skláňa sa, potáca sa a padá ako Ja pod bremenom kríža, pretože tiež nesiem kríž mojich detí po roky i epochy. A dvíha sa, a ide k zmŕtvychvstaniu cez Golgotu a ukrižovaniu tak ako mnoho svätých. (…)

Cesta k spáse vedie cez očistenie od satanského jedu prvotného hriechu sveta i každého dieťaťa tejto zeme. Bude dané očistenie, ktoré vynesie na svetlo Božie Pravdy klamstvá synov temnoty, a každý človek podľa vlastnej vôle, tvárou v tvár tej Pravde bude musieť zvoliť buď kráľovstvo môjho Otca, alebo odovzdanie sa na večnosť otcovi lži. A svet bude oslobodený od pavúčej siete Veľkej Nerestnice – cirkvi antikrista a tých, ktorí mu slúžili medzi mojimi deťmi.

Mária je tá, cez ktorú prechádza obrodenie mojej Cirkvi, aby sa zaligotala plným leskom Božej svätosti. Prítomný čas vyžaduje od detí hrdinskú pravdu, vieru, nádej a lásku. Treba rozoznávať znamenie času vo svetle modlitby a slova Božieho a plniť výzvy mojej Matky i výzvy môjho milovaného sluhu Jána Pavla II., modliť sa a konať pokánie na úmysel zachrániť moje stratené deti.

Ruženec – archa záchrany
† Dnes, ako kedysi nad Jeruzalemom, plače Ježiš nad celým svetom. Ako plakal nad Sodomou a Gomorou, od ktorých je dnešný svet ešte horší. Tak, ako predtým Boh ochraňoval ľudí Jemu verných a hriechom sa nepoškvrňujúcich, nešpiniacich, tak teraz túži zachrániť tých, ktorí strážia jeho lásku. Tým, čím bola archa pre Noemovu rodinu, čím bolo pre Lóta opustiť mesto určené na skazu, je dnes ruženec.

Ruženec, ktorý sa modlíme spolu s Máriou pred Srdcom Ježiša Milosrdného, ​​je záchranou ako archa pre tvoju dušu a pre dušu tých, ktorých túžiš zachrániť od prívalu zla, ktoré zalialo svet.

Ruženec ťa vyvádza z toho, čo má byť spálené na popol, aby už neničilo ľudské duše stvorené pre svätosť v Bohu.

Doba obete Cirkvi
† Kresťania a Cirkev musia byť ukrižovaní, aby sa naplnila moja obeť a aby nastalo zmŕtvychvstanie ľudstva v Duchu Svätom. Budem znovu umierať vo svojom ľude, aby Duch Svätý obrodil ľudstvo.

Je doba obete cirkvi – doba obete kresťanov. Doba obete kríža môjho tela, ktorým je Cirkev. Preto je potrebné svedectvo viery, modlitba na úmysel záchrany ľudstva a sveta pred zatratením v satanovi. Cirkev musí odumrieť, aby sa znovu obrodila zmŕtvychvstaním v plnosť Božej moci a zaligotala sa leskom Ducha Svätého. Neboj sa Kríža. Stoj pod ním s dôverou a s láskou pozeraj na blížiaci sa úsvit zmŕtvychvstania.

Čas milosti trvá – je to čas na obrátenie, na spamätanie sa, na záchranu mnohých skrze obeť mojich synov a dcér – detí Lásky.

Každý, kto sa postaví pod Krížom, kto prijme Kríž, je spojený s Máriou – Matkou bolesti, ktorá pomôže vytrvať v láske a v obetovaní. Skrze Ňu znova prídem na svet v žiari a sile ako Víťaz a Kráľ.

Masima - Verím a Dôverujem

Zverejnenie komentára

0 Komentáre
Prosím nespamujte. Všetky komentáre sú spravované Adminom. *Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Zverejnenie komentára (0)
To Top