Prežite 365 dní s Máriou

0
Na knižnom trhu kresťanských kníh vyšla z vydavateľstva Zachej novinka - 365 dní s Máriou. Mária – rodička Ježiša Krista, Matka a verná ikona Cirkvi – stojí v centre dejín kresťanstva. Úcta k nej je taká nevyhnutná, že ju možno prirovnať k potrebe zhlboka dýchať. 

Kniha 365 dní s Máriou je dobrým spoločníkom, ponúkajúcim mariánske úvahy, rozjímania a modlitby, ktoré budú čitateľa sprevádzať počas celého roka, veď Mária je nekonečným prameňom múdrosti, viery, nádeje a lásky. Je zdrojom tvorivosti, z ktorého čerpali a naďalej čerpajú kresťania − od najväčších vzdelancov až po celkom jednoduchých ľudí.

Krátke myšlienky o nebeskej Matke od svätcov, či iných významných osobností, prestriedané citátmi Písma, encyklík, Katechizmu a modlitbami – starobylými, liturgickými či novodobými, nám pomôžu byť každý deň v spojení s Matkou Božou. 


Verím, že nielen mariánsky ctiteľ sa môže tešiť, že ho bude dennodenne sprevádzať veľkolepá mariánska symfónia zaznievajúca už dve tisícročia, ktorá ako životodarná rieka dorazila cez peripetie vekov až k nám.

Táto kniha ponúka možnosť viac sa k nej pritúliť, prosiť i ďakovať za jej prítomnosť v našich životoch, mocnú ochranu a milosti, ktorými nás zahŕňa. V dejinách Cirkvi nebol Máriou odmietnutý nikto, kto ju prosil o pomoc. Povzbudení touto skutočnosťou sa ešte vrúcnejšie zverme do jej materinskej starostlivosti a žime každý deň v jej prítomnosti.

Masima - Verím a Dôverujem
Tags

Zverejnenie komentára

0 Komentáre
Prosím nespamujte. Všetky komentáre sú spravované Adminom. *Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Zverejnenie komentára (0)
To Top