Modlitba k Duchu Svätému

0
Aj keď veriaci žiadajú od Panny Márie takmer všetko, často ju zabúdajú prosiť, aby nám dopriala dar Najvyššieho - Ducha Svätého. Ak teda chceme, aby boli naše modlitby skutočne účinné, urobme to ako apoštolovia - spojme sa s Máriou, modlime sa s Máriou, a Mária bude prosiť za nás.

Modlitba k Duchu Svätému

Príď Duchu Svätý, vylej na nás pramene svojich milostí a prebuď nové Turíce vo svojej Cirkvi. 
Zostúp na svojich biskupov, na svojich kňazov, na rehoľníkov, na veriacich i na tých, ktorí neveria, na najzatvrdnutejších hriešnikov a na každého z nás!

Zostúp na všetky národy sveta, na všetky rasy, na všetky triedy a na všetky druhy osôb. Zalomcuj s nami svojím dychom, očisť nás od každého hriechu a osloboď nás od všetkých omylov a každého zla!


Zapáľ v nás svoj oheň, daj, aby sme horeli a stravovali sa tvojou Láskou. Nauč nás chápať, že Boh je všetko, celé naše šťastie, celá naša radosť a len v Ňom je naša prítomnosť, naša budúcnosť a naša večnosť.

Príď k nám, Duch Svätý, pretvor nás, spas nás, zmier nás, zjednoť nás, posväť nás! Nauč nás byť celkom v Kristovi, celkom v tebe, celkom v Bohu!

O to ťa prosíme na príhovor, pod vedením a ochranou blahoslavenej Márie vždy Panny, tvojej nepoškvrnenej Nevesty a našej Matky, Kráľovnej mieru. Amen.

Masima - Verím a Dôverujem
Tags

Zverejnenie komentára

0 Komentáre
Prosím nespamujte. Všetky komentáre sú spravované Adminom. *Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Zverejnenie komentára (0)
To Top