Novéna k svätému Leopoldovi Mandićovi /2./

0
Svätý Leopoldo Mandič bol oficiálne vymenovaný za patróna pacientov s rakovinou Kongregáciou pre Boží kult a disciplínu sviatostí. Toto uznanie je príležitosťou byť nablízku všetkým potrebám pozornosti a blízkosti tých, ktorí trpia ochorením, najmä v oblasti onkológie. 

Mať patróna pred Bohom znamená, že človek vo svojej krehkosti má stále veľkú možnosť cítiť podporu, dokonca aj zásah, ktorý prichádza od Boha, niečo ako otvorené okno nádeje, kam sa my a naše sily nedostanú. 

Text tejto novény k svätému Leopoldovi Mandićovi sa modlíme deväť dní

Svätý Leopold Mandić, Pán ti daroval nespočetné milosti pre všetkých, ktorí sa k tebe utiekajú. Vypros pre nás živú vieru a silnú lásku, aby sme zostali v milosti a stále spojení s Bohom. 

Sláva Otcu ...

Svätý Leopold Mandić, Božský Vykupiteľ ťa spravil vo svojej sviatosti pokánia dokonalým nástrojom svojho milosrdenstva. Vypros nám milosť často a dobre sa spovedať, aby sme si dušu vždy zachovali bez viny a túžili po naplnení, ku ktorému sme povolaní. 

Sláva Otcu ...


Svätý Leopold Mandić, Svätý Duch si ťa vybral za nádobu, aby svoje dary mohol naliať mnohým dušiam. Tvoj príhovor nech nás ochráni od mnohých ťažkostí a starostí, ktoré nás tlačia a vypros nám silu všetko trpezlivo znášať, aby sme dosiahli nebeskú odmenu.

Sláva Otcu ...

Svätý Leopold Mandić, počas tvojho života na zemi si hájil tvoju nežnú lásku k Márii, našej dobrotivej Matke. Ona ti za to dala veľa milostí a teraz môžeš byť šťastným v jej blízkosti. Pros za nás, aby pozrela na naše bolesti a ukázala sa vždy ako Matka milosrdenstva. 

Zdravas Mária ...

Svätý Leopold Mandić, ty si mal vždy súcit s každou ľudskou biedou a tešil si veľa zarmútených. Pomôž aj nám! Neopusť nás v tvojej dobrote a uteš aj nás a vypros nám milosť, o ktorú prosíme. Amen.

Masima - Verím a Dôverujem

Zverejnenie komentára

0 Komentáre
Prosím nespamujte. Všetky komentáre sú spravované Adminom. *Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Zverejnenie komentára (0)
To Top