Spytovanie svedomia pre manželky a matky

0
Dobrej spovedi predchádza dobrá príprava. Možno to znie ako klišé, no kto už má takúto osobnú skúsenosť, určite dá za pravdu, že sviatosť zmierenia nezačína vyznaním hriechov, ale dôkladným spytovaním svedomia v tichu a v súkromí. Nápomocným prostriedkom je všeobecne známe „spovedné zrkadlo“. 

Toto spovedné zrkadlo z vydavateľstva Zachej však nie je vhodné pre každého! No ako napovedá jeho názov, rozhodne je perfektným pomocníkom v zmysluplnej a hodnotnej príprave pre manželky a matky každého veku. 


Pravidelné spytovanie svedomia je prostriedok, ktorý môže ženám nielen uľahčiť prípravu na sviatosť zmierenia, ale im aj pomôcť pri určovaní priorít a rozhodovaní. Autorka, ktorá je manželkou a matkou nás povzbudzuje, aby sme si počas spytovania svedomia kládli relevantné otázky o: vzťahu s Bohom,
poslaní kresťanskej ženy, budovaní vzťahov s manželom a deťmi, osobnom rozvoji v každej oblasti.

Cirkevne schválená brožúra Spytovanie svedomia pre manželky a matky je dôkladne spracovaná tak, aby pokryla všetky dôležité oblasti a sféry života každej ženy. Je to výborná pomôcka, tak veľmi potrebná v dnešnej dobe, keď sa toľko žien stráca vo vlastnej identite.

Masima - Verím a Dôverujem
Tags

Zverejnenie komentára

0 Komentáre
Prosím nespamujte. Všetky komentáre sú spravované Adminom. *Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Zverejnenie komentára (0)
To Top