Posolstvá, ktoré dostala sr. Elena Aielo

0
Mystičke Elene Aielo sa dostávali aj posolstvá. Pán Ježiš použil sestru Elenu, aby varoval ľudstvo pred hroznými následkami. Raz sa jeho Svätá tvár objavila na stene vedľa Eleny, ktorá bola na lôžku. V spálni, kde sa odohral tento mystický fenomén, bolo vlhko a chladno. Preto bol na stenu položený murovaný panel, aby ju chránil. Na Veľký piatok vystrekli z jej tváre kvapky krvi na panel, ktoré potom uschli.

Jedného dňa po modlitbe za príhovor svätého Michaela sa zrazu na paneli objavil záblesk svetla s ďalšou krvou. Krv premočila aj prikrývku blízko panelu. Celkom ju ohromilo, keď na plátne uvidela tvar kríža, koruny a srdca. Krv tiekla z panela aj napriek tomu, že ho Elena sedemkrát umyla, tiekla aj počas dňa, najmä na sviatky nášho Pána - Povýšenie kríža, Najsvätejšie Srdce, Najdrahšia Ježišova Krv a podobne. Na paneli sa postupne začali objavovať aj črty tváre a to stále zreteľnejšie. 

Nakoniec bol na paneli hrubý obraz Svätej tváre Ježiša počas jeho umučenia, s krvou, tečúcou z jeho očí. Bolo to niečo zvláštne a preto urobili lekári, chemici a iní niekoľko testov. Všetci sa však zhodli, že obraz je vytvorený skutočne z ľudskej krvi a pre tento úkaz neexistuje žiadne vysvetlenie. Tento jav pokračoval v určitých intervaloch počas niekoľkých rokov až do smrti sestry. 

Duchovní poradcovia sestry Eleny sa čudovali, prečo je v jej mystike toľko javov práve s krvou. Na základe správ sa dospelo k záveru, že budúce udalosti budú veľmi vážne. Sestra Elena sama cítila, že krv naznačuje jedno - väčšiu nápravu za zločiny našej doby a spojila to s vážnymi posolstvami, ktoré dostávala. Blahoslavená Panna Mária jej okrem iných povedala aj tieto posolstvá:

„Ľudia príliš urážajú Boha. Keby som ti dala uvidieť počet hriechov spáchaných v jedinom dni, zomrela by si bolesťou.“

„Doba je veľmi ťažká. Celý svet je znetvorený, pretože sa stal horším ako v dobe potopy. Materializmus je na postupe a pokračuje vo svojom pochode poznamenanom krvou bratovražedných bojov. Sú tu jasné znaky, ktoré ukazujú, že mier je v nebezpečenstve. Táto pohroma prichádza na svet ako tieň hrozivého mraku, aby dosvedčila ľuďom, že Božia spravodlivosť dopadá na ľudstvo a že moja moc Božej Matky zadržiava ešte prepuknutie uragánu. Všetko visí na tenkej nitke. Keď sa táto nitka pretrhne, Božia spravodlivosť dopadne ťažko na svet a začne svoj strašný očistný proces. Budú potrestané všetky národy, pretože množstvo hriechov je nesmierne a pokrylo zem ako záplava bahna z mora. Sily zla sú pripravené, aby zaútočili na každú časť zemegule so strašnou krutosťou. Rozvrat ako dôsledok toho, čo nastane, bude desivý.“

„Už dávno som varovala ľudí toľkými spôsobmi. Vládcovia národov sú si vedomí preťažkého nebezpečenstva, ale nechcú uznať, že rane je možné sa vyhnúť len tak, že sa spoločnosť vráti k skutočne kresťanskému životu. Akú trýzeň pociťuje moje srdce, keď vidí, ako ľudia zo všetkého najmenej myslia na návrat k Bohu. Ale nie je ďaleko doba, kedy svet bude rozvrátený. Bude preliate množstvo krvi spravodlivých, nevinných a svätých kňazov, Cirkev bude mnoho trpieť. Nenávisť dosiahne vrchol.“

„Taliansko bude pokorené a očistené krvou, a bude musieť veľa trpieť, pretože v tomto vyvolenom národe, sídle Kristovho Námestníka, je mnoho hriechov. Nevieš si predstaviť, čo všetko sa bude diať! Prepukne strašná revolúcia a cesty budú zaplavené krvou. Pápež bude veľa trpieť a všetko toto utrpenie bude pre neho ako agónia, ktorá skráti jeho pozemské putovanie. Jeho nástupca bude riadiť loď v búrke. Ale trest pre bezbožných nebude pomalý. Bude to mimoriadne hrozný deň: zem sa bude triasť tak prudko, že to vydesí celé ľudstvo. Zlí zhynú podľa neúprosnej prísnosti Božej spravodlivosti. Ak je to možné, zverejni toto posolstvo a napomínaj všetkých ľudí, aby konali pokánie a vrátili sa k Bohu.“


Veľký piatok 7. apríla 1950
Sestra Elena Aiello sa opýtala našej Presvätej Matky: „Čo bude s Talianskom? Bude Rím zachránený?"
Matka Božia odpovedala: „Čiastočne, pápežom. Cirkev bude v mukách, ale sily pekla nemôžu zvíťaziť! Musíte trpieť pre pápeža a Krista, a tak bude Kristus na zemi v bezpečí; a pápež svojím vykupiteľským slovom čiastočne spasí svet.“

Blahoslavená Panna potom prišla bližšie a so smutným výrazom mi ukázala plamene pekla. Povedala: „Satan vládne a víťazí na zemi! Pozri sa, ako duše padajú do pekla. Pozri sa, aké vysoké sú plamene a duše, ktoré do nich padajú ako vločky snehu, vyzerajúce ako priehľadné uhlíky! Koľko iskier! Koľko výkrikov nenávisti a zúfalstva! Koľko bolesti!

Pozri, koľko kňazských duší! Pozri sa na znak ich zasvätenia v ich priehľadných rukách! (Na ich dlaniach bolo jasne vidieť znamenie kríža v živšom ohni!) Aké mučenie, dcéra moja, v mojom materinskom Srdci! Veľký je môj smútok, keď vidím, že ľudia sa nemenia! Spravodlivosť Otca si vyžaduje nápravu, inak budú mnohí zatratení!

Pozri sa, ako bude Rusko horieť! Pred mojimi očami sa rozprestieralo obrovské pole pokryté plameňmi a dymom, v ktorom boli duše ponorené ako v ohnivom mori.

„A všetok tento oheň,“ uzavrela Panna Mária, „nie je tým, čo vypadne z rúk ľudí, ale bude zvrhnutý priamo od anjelov (v čase veľkého trestu alebo očisty, ktoré príde na zem). Preto prosím o modlitby, pokánie a obetu, aby som mohla pôsobiť ako Prostrednica pre môjho Syna a zachraňovať duše.“

Bezbožná propaganda rozšírila po svete mnoho bludov a prebúdza všade prenasledovanie, skazu a smrť. Ak ľudia neprestanú urážať môjho Syna, nie je ďaleko doba, kedy Otec pošle na zem nevyhnutný trest, ktorý bude horší, než aký ľudia vo svojich dejinách kedykoľvek zažili. Keď sa na nebi objaví zvláštne znamenie, budú všetci ľudia vedieť, že nasleduje trest pre svet. (7. januára 1950)

Chcem, aby ste vedeli, že táto metla je blízko: nikdy nevídaný oheň zostúpi na zem a veľká časť ľudstva bude zničená. … Tí, ktorí prečkajú, budú pod ochranou Božieho, milosrdenstva, zatiaľ čo tí, ktorí sa nechcú kajať zo svojich hriechov, zahynú v mori ohňa!...Rusko bude takmer kompletne spálené. Aj iné národy zmiznú. Taliansko bude čiastočne zachránené kvôli pápežovi. (11. apríla 1952)

Veľký piatok, 16. apríla 1954
„Keď začalo zvyčajné utrpenie, asi o 13:00 sa mi zjavil Ježiš, pokrytý ranami a krvácajúci mi povedal: 

Hľa, dieťa moje, pozri, kam ma hriechy človeka znížili. Svet klesol v prekypujúcej skazenosti. Vlády národov povstali ako vtelení démoni, a kým hovoria o mieri, pripravujú sa na vojnu s tými najničivejšími nástrojmi na zničenie ľudí a národov. Ľudia sa stali nevďačnými k môjmu Najsvätejšiemu Srdcu a zneužívajúc moje milosrdenstvo premenili zem na miesto zločinu.

Početné pohoršenia ničia duše, zvlášť skazením mládeže. Podnietená a nespútaná v užívaní rozkoší sveta, znížila svojho ducha ku skazenosti a hriechu. 

Zlý príklad rodičov vytvára v rodinách pohoršenie a nevernosť aj v praktizovaní cností a modlitby. Domov, prameň viery a svätosti, bol poškvrnený a zbúraný. Spurnosť ľudí sa nemení a oni spurne pokračujú vo svojich hriechoch. Tresty a súženia, ktoré Boh posiela, aby prišli k rozumu, sú prísne, ale ľudia sú zúriví ako šelmy a zatvrdili svoje srdcia proti Božej milosti.

Túžby ľudí sa nemenia. Oni žijú v zatvrdnutosti hriechu. Tvrdšie sú pohromy a morové rany, aby ich zavolali späť na cestu Božiu, ale ľudia sa i tak stávajú zúrivejšími ako ranené zvieratá a zatvrdzujú si srdce voči milosti Božej. Svet si už nezasluhuje odpustenie, ale iba oheň, zničenie a smrť. Muselo by byť mnoho pokání a modlitieb od veriacich, aby zmiernili zaslúžené tresty, ktoré zatiaľ zadržiava moja drahá Matka, ktorá je tiež Matkou ľudí. Bude nasledovať trest, ktorý očistí krajinu od zla. Božia spravodlivosť volá po zadosťučinení za mnoho urážok a zla, ktoré pokrýva zem. Nič iné nemožno pripustiť. Ľudia sa vo svojej zatvrdnutosti zatvrdili vo svojich bludoch, a preto sa neobracajú k Bohu.

Och! Aké smutné je moje srdce, keď vidím, že ľudia sa neobrátia (ani nereagujú) na toľko volaní lásky a smútku, ktoré moja milovaná matka prejavuje blúdiacim ľuďom. Potulujú sa v temnote, naďalej žijú v hriechu a ďalej od Boha! Ale blízko je metla ohňa, aby očistila zem od neprávostí bezbožníkov. Spravodlivosť Božia si vyžaduje odškodnenie za mnohé urážky a priestupky, ktoré pokrývajú zem a už nie je možné robiť kompromis. Ľudia sú tvrdohlaví vo svojej vine a nevracajú sa k Bohu.

Cirkvi sa odporuje a kňazmi sa opovrhuje kvôli tým zlým, ktorí vyvolávajú pohoršenie. Pomôž Mi skrze utrpenie napraviť toľko previnení, a tak aspoň čiastočne zachrániť ľudstvo uvrhnuté do bahna skazy a smrti.

Oznám všetkým ľuďom, že sa musia kajúcne vrátiť k Bohu, a pritom dúfať v odpustenie a byť zachránení pred spravodlivou pomstou opovrhovaného Boha.

Potom náš Pán Ježiš zmizol a potom sa mi zjavila Madonna. Bola oblečená v čiernom, so siedmimi mečmi prepichujúcimi Jej Nepoškvrnené Srdce. Keď prišla bližšie, s výrazom hlbokého smútku a so slzami na lícach ku mne prehovorila a povedala: Pozorne počúvaj a všetkým povedz:

„Moje srdce je smutné pre toľko utrpenia v blížiacom sa zničenom svete. Spravodlivosť nášho Otca je ťažko urážaná. Ľudia žijú vo svojej zatvrdnutosti hriechu. Boží hnev je blízko. Svet čoskoro postihnú veľké nešťastia, krvavé revolúcie, strašné hurikány a záplavami z riek a morí.

Kričte, pokým Boží kňazi prepožičajú uši k môjmu hlasu, aby oznámili ľuďom, že čas je blízko, a ak sa ľudia nevrátia k Bohu s modlitbami a pokáním, svet bude uvrhnutý do novej a hroznejšej vojny. Najsmrteľnejšie zbrane zničia ľudí a národy! Diktátori zeme, pekelní jedinci zbúrajú kostoly a znesvätia Najsvätejšiu Eucharistiu a zničia tie najdrahšie veci. V tejto bezbožnej vojne bude zničené veľa z toho, čo bolo vybudované ľudskými rukami.

Na svet dopadnú oblaky s bleskami ohňa na nebi a smršť ohňa. Táto strašná odplata - v histórii ľudstva ešte nikdy nevidená - bude trvať 72 hodín. Bezbožní ľudia budú rozdrvení a vyhladení. Mnohí budú zatratení, pretože zostanú vo svojej zatvrdnutosti hriechu. Potom budete vidieť moc svetla nad mocou tmy.

Nemlč, dcéra moja, lebo hodiny tmy a opustenosti sú blízko. Skláňam sa nad svetom a zadržiavam Božiu spravodlivosť. Inak by sa tieto veci stali už teraz. Modlitby a pokánie sú nevyhnutné, pretože ľudia sa musia vrátiť k Bohu a k môjmu Nepoškvrnenému Srdcu - Prostrednici ľudí k Bohu a svet bude tak aspoň čiastočne zachránený.

Vykrič tieto veci všetkým, ako ozvenu môjho hlasu. Nech je to známe všetkým, pretože to pomôže zachrániť mnohé duše a zabrániť veľkej skaze v Cirkvi a vo svete.

Posolstvo na Veľký piatok 8. apríla 1955
Presvätá Matka, milá a majestátna, ale so slzami na lícach, prehovorila: 

Dcéra moja, je to tvoja Matka, ktorá k tebe hovorí, pozorne počúvaj a daj na vedomie všetko, čo ti hovorím, pretože ľudia sa napriek opakovaným varovaniam nevracajú k Bohu. Odmietajú milosť a nepočúvajú môj hlas. Nesmieš pochybovať o tom, čo ti oznamujem, pretože moje slová sú veľmi jasné a musíš ich odovzdať všetkým.

Blížia sa temné a strašné dni! Ľudstvo je zahalené hustou hmlou, keďže a je výsledkom mnohých ťažkých hriechov, ktoré už takmer pokrývajú celú zem. Dnes, viac ako kedykoľvek predtým, ľudia vzdorujú volaniam z neba a rúhajú sa Bohu, pričom sa utápajú v bahne hriechu.

Dcéra moja, pozri na moje Srdce prebodnuté tŕňmi toľkých hriechov; na moju tvár skrivenú smútkom; na moje oči plné sĺz. Príčinou takého veľkého smútku je pohľad na toľko duší, ktoré idú do pekla, a preto, že Cirkev je zranená – vnútorne aj navonok.

Vládcovia národov robia toľko kriku a hovoria o mieri. Ale namiesto toho bude celý svet čoskoro vo vojne a celé ľudstvo sa ponorí do smútku, pretože spravodlivosť Božia nebude zadržaná a tieto udalosti sú blízko. Obrovský bude otras celého sveta, pretože ľudia – ako v čase potopy – stratili Božiu cestu a sú ovládaní duchom Satana.

Kňazi sa musia spojiť modlitbami a pokáním. Musia sa poponáhľať, aby rozšírili oddanosť Dvom srdciam. Hodina môjho triumfu je blízko. Víťazstvo sa uskutoční láskou a milosrdenstvom Srdca môjho Syna a môjho Nepoškvrneného Srdca, Prostrednice medzi ľuďmi a Bohom. Prijatím tohto pozvania a spojením vašich sĺz so slzami Môjho Bolestného Srdca, kňazov a rehoľníkov, získate veľké milosti pre spásu úbohých hriešnikov.

Vypusť do sveta posolstvo, aby si všetkým dala na známosť, že pohroma je veľmi blízko. Na dosah. Spravodlivosť Božia dolieha na svet. Ľudstvo, poškvrnené v bahne, bude čoskoro umyté vo vlastnej krvi chorobou; hladomorom; zemetraseniami; prietržami mračien, tornádami, záplavami a strašnými búrkami; a vojnou. Ale ľudia ignorujú všetky tieto varovania a nechcú sa nechať presvedčiť, že moje slzy sú jasnými znakmi, ktoré majú slúžiť na to, aby ste si všimli, že nad svetom visia tragické udalosti a že sa blížia hodiny veľkých skúšok.

Ak ľudia nezmenia svoje spôsoby, z neba zostúpi na všetky národy sveta strašná ohnivá pohroma a ľudia budú potrestaní podľa dlhov, ktoré majú voči Božej spravodlivosti. Pre všetkých nastanú strašné chvíle, pretože nebo bude spojené so zemou a všetci bezbožní ľudia budú zničení, niektoré národy budú očistené, zatiaľ čo iné celkom vymiznú.

Tieto varovania máš odovzdať všetkým, aby nová generácia vedela, že ľudia boli včas varovaní, aby sa obrátili k Bohu konaním pokánia, a tak sa mohli vyhnúť týmto trestom.

Ale kedy sa to všetko stane? spýtala som sa Panny Márie. 
„Dcéra moja,“ odpovedala blahoslavená Matka, „čas už nie je ďaleko. Keď to ľudia najmenej budú čakať, Božia spravodlivosť sa uskutoční.

Moje srdce je také veľké pre úbohých hriešnikov a využívam všetky možné prostriedky, aby mohli byť spasení. Pozri sa na tento plášť, aký je veľký. Keby som sa nesklonila nad zem, aby som všetko prikryla svojou materinskou láskou, búrka ohňa by už bola zasiahla národy sveta!

Potom som zvolala: Moja milá matka, nikdy predtým som ťa nevidela s takým veľkým plášťom! Presvätá Bohorodička, s rozpaženými rukami odpovedala: „Toto je plášť milosrdenstva pre všetkých, ktorí sa pokáním vrátili k môjmu Nepoškvrnenému Srdcu. Vidíš? Pravá ruka drží plášť na zakrytie a záchranu úbohých hriešnikov, zatiaľ čo ľavou rukou zadržiavam Božskú spravodlivosť, aby sa čas milosrdenstva ešte predĺžil.“

Aby ste mi v tom pomohli, žiadam, aby sa modlitba k materskému útočisku šírila ako najužitočnejší prostriedok na získanie milostí a spásy pre úbohých hriešnikov. Hovor často so zopnutými rukami: Kráľovná vesmíru, Prostredníčka ľudí k Bohu, Útočisko všetkých našich nádejí, zmiluj sa nad nami!

Proroctvá z roku 1959
Ježiš, z ktorého kvapkala krv a s bolestným, trpiacim pohľadom, povedal: „Chceš sa so Mnou zjednotiť v mojej agónii? Vidíš, ako veľmi trpím! Hriechy ľudí ma k tomu znížili! Aká horkosť sa vlieva do tohto Srdca, prebodnutého mnohými dušami, ktoré namiesto toho, aby ma milovali obetami a útekom pred hriešnymi márnosťami skazeného sveta, páchajú mnoho neprávosti.“

„Pomôž mi trpieť utešovaním môjho zarmúteného Srdca a odčiň za mnohé hriechy. Ó, moja milovaná nevesta, keby si vedela, akou bolesťou trpí moje Srdce stratou toľkých duší! Satan víťazí nad celou hriešnou zemou. Potrebujem štedré duše, aby som upokojil pobúrenú Otcovu spravodlivosť, pretože svet smeruje k bezprostrednej skaze. Hodiny temnoty sú blízko!"

Potom sa mi zjavila Panna Mária, bola smutná a ronila slzy. Povedala: „Tento veľký plášť, ktorý vidíš, je vyjadrením môjho milosrdenstva na prikrytie hriešnikov a za ich záchranu. Ľudia sa namiesto toho zakrývajú ešte väčšou špinou a nechcú priznať svoje skutočné chyby. Preto spravodlivosť Božia prejde hriešny svet, aby očistila ľudstvo od toľkých hriechov, otvorene spáchaných a skrytých, najmä tých, ktoré kazia mládež.“

„Jediným platným prostriedkom na zmierenie Božej spravodlivosti je modliť sa a konať pokánie, vrátiť sa k Bohu s úprimným zármutkom za spáchané chyby, a potom bude trest za Božiu spravodlivosť zmiernený milosrdenstvom. Ľudstvo nikdy nenájde pokoj, ak sa nevráti k môjmu Nepoškvrnenému Srdcu ako Matke milosrdenstva a Prostrednici; a Srdcu môjho Syna Ježiša!“

Veľký piatok 1960
Panna Mária hovorí: „Ako žije mládež v záhube! Koľko nevinných duší sa ocitlo v reťaziach pohoršenia. Svet sa zmenil na zatopené údolie, preplnené špinou a blatom. Niektoré z najťažších skúšok Božskej spravodlivosti ešte len prídu, pred záplavou ohňa.“

Už dlho som radila ľuďom v mnohých smeroch, ale oni nepočúvali moje materské výzvy a naďalej kráčajú po cestách záhuby. Čoskoro sa však objavia hrôzostrašné prejavy, pri ktorých sa budú triasť aj tí najzatvrdnutejší hriešnici!“

Na svet prídu veľké nešťastia, ktoré prinesú zmätok, slzy, boje a bolesť. Veľké zemetrasenia pohltia celé mestá a krajiny a prinesú epidémie, hladomor a strašnú skazu zvlášť tam, kde sú synovia temnoty (pohanské alebo bezbožné národy).

V týchto tragických hodinách svet potrebuje modlitby a pokánie, pretože pápež, kňazi a Cirkev sú v nebezpečenstve. Ak sa nebudeme modliť, Rusko napochoduje na celú Európu, a najmä na Taliansko, prinesie oveľa viac pustošenia a skazy! Preto musia byť kňazi v prvej línii obrany Cirkvi, príkladom a svätosťou v živote, pretože materializmus prepuká vo všetkých národoch a zlo víťazí nad dobrom.

Vládcovia ľudu tomu nerozumejú, pretože nemajú kresťanského ducha, vo svojej slepote nevidia pravdu.

V Taliansku majú niektorí vodcovia radi dravých vlkov v ovčom rúchu, pričom sa nazývajú kresťanmi – otvárajú dvere materializmu a podporovaním nečestných činov privedú Taliansko do záhuby; ale mnohí z nich tiež upadnú v zmätku.

Rozširujte úctu k môjmu Nepoškvrnenému Srdcu, Matke milosrdenstva, Prostrednici ľudí, ktorí veria v milosrdenstvo Božie, a Kráľovnej vesmíru.

Preukážem svoju náklonnosť Taliansku, ktoré bude uchránené pred ohňom, ale obloha bude pokrytá hustou tmou a zem bude otrasená strašnými zemetraseniami, ktoré otvoria hlboké priepasti. Provincie a mestá budú zničené a všetci budú kričať, že nastal koniec sveta! Aj Rím bude spravodlivo potrestaný za svoje mnohé a ťažké hriechy, pretože tu hriech dosiahol svoj vrchol.

Modlite sa a nestrácajte čas, aby nebolo neskoro; pretože hustá tma obklopuje zem a nepriateľ je predo dvermi!

Sviatok Panny Márie Kráľovnej, 22.8.1960
Panna Mária hovorí: „Hodina Božej spravodlivosti je blízko a bude hrozná!

Na celom svete hrozia obrovské pohromy a rôzne národy sú zasiahnuté epidémiami, hladomormi, veľkými zemetraseniami, strašnými hurikánmi s rozlievajúcimi sa riekami a moriami, ktoré prinášajú skazu a smrť.

Ľudstvo sa vzdialilo od Boha a oklamané pozemskými statkami zabudlo na nebo a prepadlo bezhraničnej skazenosti, ktorá nie je porovnateľná ani s dobou pred potopou!... Ale hodina spravodlivosti sa priblížila a bude strašná!... A ak ľudia neobnovia v týchto pohromách volanie k Božiemu Milosrdenstvu a nevrátia sa k Bohu v naozaj kresťanskom živote, Rusko svojimi zbraňami napadne Ameriku, zavalí Európu a predovšetkým rieka Rýn v Nemecku bude plná mŕtvol a krvi. Aj Taliansko bude zachvátené veľkou revolúciou a pápež bude musieť veľa trpieť.

Nepriateľ ako revúci lev vtrhne do Ríma a jeho horkosť zaplaví národy.

Šírte úctu k môjmu Nepoškvrnenému Srdcu, aby si mnohé duše podmanila moja láska a aby sa mnohí hriešnici mohli vrátiť do môjho Materského Srdca. Nebojte sa, pretože budem sprevádzať svojou materskou ochranou svojich verných a všetkých, ktorí prijmú moje naliehavé varovania, a budú spasení – najmä modlitbami môjho ruženca.

Satan zúrivo prechádza týmto neusporiadaným svetom a čoskoro ukáže všetku svoju silu. Ale kvôli môjmu Nepoškvrnenému Srdcu nebude triumf Svetla odďaľovať svoje víťazstvo nad mocou temnoty a svet bude mať konečne pokoj a mier.

Veľký piatok, 23. marca 1961
Matka Božia hovorí: „Dcéra moja, pohroma je blízko. Veľa sa hovorí o mieri, ale celý svet bude čoskoro vo vojne a ulice budú poškvrnené krvou! Vo svete nie je vidieť žiadny záblesk svetla, pretože ľudia žijú v temnote bludu a obrovská váha hriechu hnevá Božiu spravodlivosť.“

Všetky národy budú potrestané, pretože hriech sa rozšíril po celom svete! Tresty budú obrovské, pretože človek sa dostal do neznesiteľného zápasu so svojím Bohom a Otcom a rozčúlil Jeho nekonečnú dobrotu!

Moje srdce krváca aj pre Taliansko, ktoré bude pre pápeža bezpečné len čiastočne! Ó, aký je to zármutok, vidieť zástupcu Krista na zemi nenávideného, ​​prenasledovaného, ​​pobúreného! Ten, ktorý je duchovným otcom ľudu, obrancom viery a pravdy, ktorého tvár žiari svetlom a osvecuje svet, je veľmi nenávidený. Ten, ktorý zosobňuje Krista na zemi a koná dobro pre všetkých, je takto beztrestne urážaný!

Mnohí nespravodliví a zlí vodcovia ľudu, ktorí žijú a ťahajú so sebou svoj ľud mimo Božích zákonov, ukazujúc sa v ovčom rúchu, pričom sú nenásytní vlci, zničili spoločnosť a pobúrili ju proti Bohu a Jeho Cirkvi. 

Ako môže byť svet zachránený pred katastrofou, ktorá sa čoskoro zrúti na zavádzané národy, ak človek nebude ľutovať svoje chyby a zlyhania? Jedinou záchranou je úplné pokánie a návrat k Bohu a skutočná oddanosť môjmu Nepoškvrnenému Srdcu, najmä pri každodennom modlení môjho ruženca.

Kedysi bol trest vodou, ale ak nedôjde k návratu k Bohu, príde trest ohňom, ktorý pokryje ulice sveta krvou.

Dcéra moja, nahlas volaj a daj všetkým najavo, že ak sa nevrátia k Bohu, aj Taliansko bude pre pápeža len čiastočne bezpečné.

Moje srdce Matky a Prostrednici ľudí, blízko Božieho milosrdenstva, pozýva ľudí mnohými prejavmi a mnohými znakmi k pokániu a odpusteniu. Ale oni odpovedajú búrkou nenávisti, rúhaním a svätokrádežnými znesväteniami, ako keby boli zaslepení pekelným hnevom. Prajem si modlitby a pokánie, aby som opäť mohla získať milosrdenstvo a spásu pre mnohé duše, inak budú zatratené.

Smutná Matka Mária hovorí: Ľudia nevenujú pozornosť mojim materinským varovaniam, a tak svet bezhlavo padá do priepasti neprávosti. Národy budú zmietané hroznými katastrofami, ktoré spôsobia skazu a smrť.

Rusko, podnietené Satanom, sa bude snažiť ovládnuť celý svet a prostredníctvom krvavých revolúcií bude šíriť svoje falošné učenie vo všetkých národoch, najmä v Taliansku. Cirkev bude prenasledovaná a pápež a kňazi budú veľa trpieť.

Sestra Elena Aiello hovorí: Ó, aký strašný obraz vidím! Práve prepuká veľká revolúcia v Ríme! Vstupujú do Vatikánu. Pápež je sám a modlí sa. Chytajú pápeža. Násilím sa ho zmocňujú. Zasadzujú mu rany, až padne. Spútavajú ho. Ó, Bože, ó Bože. Kopú do neho. Aká strašná scéna... Blíži sa naša Pani. Títo zlosynovia padajú na zem ako mŕtvoly. Naša Pani pomáha pápežovi povstať, berie ho do náručia a prikrýva ho svojim plášťom so slovami: „Neboj sa!“ 

Vlajkové stožiare (vejúce s červenou vlajkou nad kupolou chrámu sv. Petra a inde) sa zrútia a moc sa vytráca z palíc tých zlých surovcov. Títo ateisti neustále kričia: Nechceme, aby nad nami vládol Boh; chceme, aby bol naším pánom Satan!

Naša Presvätá Matka opäť hovorí: „Dcéra moja, Rím nebude spasený, pretože talianski vládcovia opustili Božie Svetlo a pretože len málo ľudí skutočne miluje Cirkev. Ale nie je ďaleko deň, keď všetci bezbožní zahynú pod obrovskými údermi Božej spravodlivosti.“  Mons. Francesco Spadafora, "Suor Elena Aiello, 'a monaca santa". (Imprimatur)

Masima - Verím a Dôverujem
Tags

Zverejnenie komentára

0 Komentáre
Prosím nespamujte. Všetky komentáre sú spravované Adminom. *Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Zverejnenie komentára (0)
To Top