Modlite sa k svätému Jozefovi Moscati za uzdravenie

2
Ak choroba ovplyvnila váš život, modlite sa k svätému Jozefovi Moscatimu za uzdravenie

Ó, svätý Jozef Moscati, 
úprimný nasledovník Ježiša, lekár s veľkým srdcom, muž vedy a viery, úprimný a cnostný, ktorý si pri výkone svojho povolania uzdravoval telo i ducha svojich pacientov, vzhliadni na nás, ktorí sa k tebe s vierou obraciame prosiac o tvoj príhovor.

Daj nám telesné a duševné zdravie, aby sme mohli veľkodušne slúžiť svojim bratom, zmierňovať bolesti trpiacich, utešovať chorých.

Uteš utrápených, daj nádej tým, ktorí potrebujú uzdravenie.

Svätý lekár, ty, ktorý si neúnavne bojoval za tých, ktorí trpia, pozri dnes na tých, ktorí teraz trpia, aby našli silu a odvahu, keď ich premôže bolesť a zúfalstvo; oroduj u Ježiša, nášho Spasiteľa, aby na nich položil svoju požehnanú a zázračnú ruku, ako to urobil s tými, ktorí mali počas pobytu na zemi ťažké choroby, aby im uľahčil utrpenie, aby prekonali chorobu a čoskoro získali stratené zdravie.


Nadovšetko slávny svätý Jozef Moscati, prosím ťa o zázrak, aby (vyslov meno chorého) bol uzdravený z choroby, ktorá ho dnes tak veľmi sužuje. Zabezpeč mu vždy lepšiu starostlivosť, ktorú dostáva, zabezpeč, aby lekári a sestry, ktorí sa oňho starajú, našli rýchle a efektívne riešenie, ako ho vyliečiť, posilni ho, aby nestratil vôľu bojovať, aby túžil žiť, aby nestratil nádej a nenechal sa odradiť kvôli bolesti, prihovor sa za veľký zázrak, aby bol oslobodený od všetkého fyzického zla, ktoré ovplyvňuje jeho telo.  

Ďakujem svätý Jozef Moscati, že si vypočul moju modlitbu.
Ty, ktorý si žil celkom a neúnavne pre každodennú pomoc chorým, pomôž (vyslov meno chorého). S nesmiernou dôverou a vierou ťa prosím o pomoc a útechu pre jeho telo i dušu.

Ty, ktorý si bol veľkým a veľkorysým lekárom a ukázal si, ako sa dá byť svätý v práci, buď mojím sprievodcom a každého z nás: nauč ma čestnosti a láske, aby som dôveroval Bohu vo všetkom dobrom, aj v tých najťažších skúškach, a plnil si svoje každodenné povinnosti kresťanským spôsobom.

Svätý Jozef, oroduj za nás všetkých!

Vyznanie viery,... Otče náš,... a Sláva Otcu

Masima - Verím a Dôverujem

Zverejnenie komentára

2 Komentáre
Prosím nespamujte. Všetky komentáre sú spravované Adminom. *Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
  1. Anonymný19/5/23

    Prosim o uzdravenie pre moju neter Ivanu PBZ

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Anonymný14/4/24

    Prosím o uzdravenie z rakoviny ústnej dutiny amen🙏❤️🙏

    OdpovedaťOdstrániť
Zverejnenie komentára
To Top