Modlitba k Dieťaťu Ježišovi v zúfalých a beznádejných situáciách

0
Pamätaj, ó, sväté Dieťa Ježiš, na ten veľmi drahý sľub, ktorý si dal svojej nežnej učeníčke, ctihodnej Margaréte od Najsvätejšej sviatosti, keď si ju oslovil sladkými slovami, ktoré vkladajú do zlomenej duše balzam nebeskej útechy: „Uchýľ sa do môjho Srdca a vždy, keď chceš získať milosť, pros o ňu pre zásluhy môjho svätého detstva a ja ti ju neodmietnem.“

Plný dôvery v tvoj sľub, som tu pri tvojich nohách, ó, Božské Dieťa, a odovzdávam ti svoje potreby. Pomôž mi viesť svätý život, aby som sa jedného dňa mohol dostať do nebeskej vlasti; a pre zásluhy tvojho svätého detstva, na príhovor tvojej najmilšej Matky a svätých archanjelov Michaela a Gabriela, ráč mi udeliť milosť, o ktorú ťa prosím /vyslov prosbu/. Prosím ťa s najhlbšou nádejou, pretože vieš, ako veľmi to potrebujem. 

Ó, sladké Dieťa, nesklam moju nádej! Zverujem sa do nehy a milosrdenstva tvojho božského Srdca, som si istý, že vypočuješ moju modlitbu. Amen.

3x Sláva Otcu


Akt odovzdania sa v dôvere v Ježiška

Malý Ježišu, odovzdávam sa do tvojich detských rúk. 
Chcem zostať pevný pod tvojím konaním, ako hlina v rukách hrnčiara.
Formuj ma, modeluj ma ako chceš, ako sa ti páči. 
Ježišu, vezmi ako ako hračku do tvojich rúk, hádž ma, púšťaj ma... v tvojej vôli je môj pokoj. 
Ježišu, môj malý kráľ, je také krásne vedieť, že Otec ťa miluje a všetko ti dal do tvojich rúk; aj ja som v tvojich rukách strážený tvojou láskou. Maj ma v sebe, pretože tvoje diela sú úžasné. Amen.

Masima - Verím a Dôverujem

Zverejnenie komentára

0 Komentáre
Prosím nespamujte. Všetky komentáre sú spravované Adminom. *Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Zverejnenie komentára (0)
To Top